Gobeljić slavi rođenje ćerkice Katje: Fudbaleru već cepaju majice, on ne skida osmeh sa lica

Kaća Grujić se porodila carskim rezom, a mama i ćerkica osećaju se odlično

  • 2
Katarina Grujić, Marko Gobeljić Katarina Grujić, Marko Gobeljić, Printskrin: Instagarm/katarinagrujic.doll

Popularna pevačica Katarina Grjić porodila se danas, 15. decembra, a ona i njen suprug, fudbaler Marko Gobeljić, dobili su ćerkicu kojoj su dali ime Katja.

Gobeljić u jednom prestoničkom restoranu slavi rođenje ćekice Katje sa prijateljima, koji su ga, kako nalažu običaji pri rođenju deteta, iscepali.

Marko je u opuštenom izdanju, sivoj trenerci i beloj majici, koja je iscepana. On je pozirao s prijateljem, sa osmehom na licu.

Inače, nakon što se Kaća porodila, ponosni tata je objavio i prvu fotografiju tek rođene naslednice Katje i uputio joj 3 reči, a emotivan prizor i poruka raznežili su sve.

Podsetimo, pevačica se porodila carskim rezom, a mama i ćerkica osećaju se odlično. Naslednica je, kako su roditelji i planirali, dobila ime Katja. I Katarini i njenom suprugu ovo je prvo dete.

Kaća i Marko venčali su se 30. avgusta, na intimnoj ceremoniji na salašu Nataše Bekvalac u Čeneju.

- To je prelepo ime, počinje isto kao moje na K, a odlično se slaže s prezimenom Gobeljić. Marko kaže da nam dolazi još jedna princeza, ali po tome kako šutira ne bih baš rekla. Stalno je prekrštenih nogu ili se rita, nema između. Izgleda da će biti prava kombinacija mene i Marka - dama i fudbaler - rekla je Kaća nakon venčanja, u intervjuu za Story.

Video: On je nedostajao najviše: Kaća Grujić objavila romantičan snimak kako ljubi Gobeljića u kolima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рус

    15. decembar 2021 | 14:55

    Čestitam od srca. Rusko Pravoslavno ime Katja...Катя

  • Miloš

    15. decembar 2021 | 14:57

    Što ga cepaju, rođena je devojčica. Možda je tako kod Gobeljića, ko će ga znati. Znam da se za mušku decu cepaju košulje i majice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA