≫ 

Misterija smrti poznate influenserke: Nestala sat vremena nakon što je objavila kako uživa

Poslednji telefonski razgovor sa majkom obavila je veče pre nestanka

  • 1

Brazilska manekenka i influenserka Jasmin Kavaliero de Makedo (21) nestala je nakon izleta brodom 12. decembra ove godine, a njeno beživotno telo pronađeno je ubrzo nakon toga u reci Maguari.

Potraga za manekenkom trajala je jedan dan a rezultati su bili katastrofalni uprkos nadama porodice i prijatelja da je živa. Ona je neposredno pre izleta slala majci selfije s putovanja, a na društvenim mrežama je bila aktivna.

Poslednji telefonski razgovor sa majkom obavila je veče pre nestanka. Njena majka uključila se u potragu a policija je obavestila javnost kako će obdukcijom biti utvrđen tačan uzrok smrti devojke, prenosi The Sun.

Tamošnje vlasti ističu kako je istraga njene smrti u toku, ali nisu izneli više detalja. Nisu otkrili niti koliko je ljudi bilo na izletu, kao ni jesu li svi imali prsluke za spašavanje na sebi.

Jasmin je objavljivala storije s izleta, a samo par sati prie nego što je nestala pokazala je kako uživa u bikiniju na brodu. Tačne okolnosti smrti policija bi trebala objaviti ovih dana. Jasmin je na Instagramu imala preko 30.000 pratilaca.

Video: Srpski TikToker nakon Kikinog samoubistva: Divna vam je sad kad je poklekla?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    15. decembar 2021 | 18:28

    Ono sto pre nije bilo dostupno danas je dostupno svakom sljamu,svoj zivot su stavili u celjusti zveri

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA