"Kumo, prijatelju, lafčino moja... Postala si majka, a ja slavim dan kad sam te srela"

- Vaša ljubav je posebna i zaslužili ste dane pune sreće! Dobro nam došla, Katja - napisala je Katja

  • 3
Katarina Grujić Andreana Čekić Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Pevačica Katarina Grujić porodila se jutros 15. decembra i na svet je donela ćerku Katju. Srećne vesti na društvenoj mreži Instagram podelio je ponosni otac, fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić

Porodica i prijatelji čitavog dana upućuju čestitke ponosnim roditeljima, a sada se oglasila i Kaćina kuma, pevačica Andreana Čekić.

Ona je novopečenoj mami uputila lepe reči koje su raznežile mnoge. Andreana je prisustvovala tajnom venčanju Kaće i Marka a sada je objavila fotografiju trudne pevačice kojoj je posvetila predivne reči.

- Kumo, prijatelju moj, lafčino moja. Od prvog susreta smo se složile u svemu i vremenom postale dva nerazdvojna brata! Uvek si bila tu za mene, podržavala me, razumela me, navijala za moje radosti! Danas si postala majka, a ja od sreće upravo pravim diskoteku u kući i slavim dan kad sam te srela! Čestitam -napisala je ona i dodala:

- Ovaj dan je poseban, kao i svaki do sad, a posebno od sad! Vaša ljubav je posebna i zaslužili ste dane pune sreće! Dobro nam došla, Katja. Voli vas vaša Kumi.

(Teelegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA