≫ 

Bivša Lukasova uslikana bez trunke šminke, a svi komentarišu njenu skupu limuzinu

Sonja je  delovala neraspoloženo a u ruckama je nosila crne kese. Sve vreme je telefonirala i delovala je zabrinuto i umorno.

  • 1
Sonja Vuksanović Foto: Instagram/sf__fashion__style

Bivša žena pevača Ace Lukasa, Sonja Vuksanović, povukla se iz javnosti nakon razvoda sa pevačem. Sada je uslikana u opuštenom izdanju na ulici bez trunke šminke.

Sonja je  delovala neraspoloženo a u ruckama je nosila crne kese. Sve vreme je telefonirala i delovala je zabrinuto i umorno. 

Kamera "Paparaco lova" snimila je i da Sonja trenutno vozi "papreno skupu" limuzinu koja je san svakog muškarca.

Podsetimo, Lukas je nedavno otkrio da ga je Sonja varala sa košarkašem. On je, kako je rekao, bio odbijen za američku vizu i Sonja je odlučila da krene sama, te je odsela kod svoje drugarice u Majamiju.

- Vratila se nasmejana, sreća joj se videla na licu. Ležao sam na krevetu i igrao neku hazardersku igru… Na sreću ili na nesreću ugledam Sonjin tablet… Uključim tablet i vidim nepotpisanu poruku, ali sa likom pošiljaoca. Sličica, na njoj neki bradonja. Poruka upućena iz Amerike - naveo je pevač u svojoj knjizi, te istakao kako nije prepoznao dotičnog, pa je pitao Viktora Živojinovića, koji mu je objasnio da se radi o "našem NBA igraču, bivšem mužu svetskog top-modela.

Nakon ove afere folker i preduzetnica su okončali brak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radmila

    16. decembar 2021 | 23:19

    Nema trunke šminke, ima veštačke obrve,i operaciju usana,zar nije dovoljno?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA