Stanija u drugom stanju? Njen dečko poručio novinarima: "Možda je trudna, a vi ne znate"

Marković je zagolicao maštu novinarima

  • 11
Stanija Dobrojević i Marko Marković Printskrin: Instagram/stanijadobrojevic

Starleta Stanija Dobrojević otkrila je kada će se ponovo vratiti u rijaliti ,,Zadruga 5", a progovorila je i o venčanju sa dečkom Markom Markovićem i potencijalnoj trudnoći.

Stanija se pojavila na snimanju novogodišnjeg programa na "Pinku", a tom prilikom je otkrila da je honorar koji je uložila u penthaus koji se nalazi u Rumi kupila od novca koji je dobila od rijalitija, ali od nedavno prodatog stana.

- Jeste, od "Zadruge 2" i od mog prethodnog prodatog stana. Kada me pozovu, vratiću se, tamo na proleće, mislim da nisam potrebna, priča se zavrtela - priča Stanija, pa dodaje:

- Vidim da su Dalila i Dejan na korak pomirenja, Maja je uhvatila Cara, sad vidim da joj ubacuju bivše momke. Ja jesam Maju pripremala za ulazak, izdominirala je, baš kako smo i planirale, ona je emotivac, ja sam to znala, trebala je da bude solo igrač, da ih vrti oko malog prsta. Neko uđe u rijaliti da stekne ime i popularnost, neko više voli da bude u drugačijem svetlu.

Dosta se u medijima spekuliše o tome da će Dobrojevićeva uskoro stati na ,,ludi kamen" sa Markom Markovićem, a pričalo se i da ju je Crnogorac verio. Marković je zagolicao maštu novinarima nagoveštajima da je Stanija možda trudna.

- Što da ne? Može i to polako! Evo, malo ćemo još da putujemo... Evo kaže Marko, dobacuje: ,,Možda već jeste, a ni ne znate"! - rekla je Stanija. a piše Blic.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rv

    16. decembar 2021 | 19:55

    Nezna ni ona koje otaca kamoli on 🤣😂🤗

  • Miki Rubiroza

    16. decembar 2021 | 18:48

    Mozda ni ti nisi otac,a da jos ne znas....

  • Raša šećeranac

    16. decembar 2021 | 20:59

    Buraz, nosiće tvoje prezime dete, tako šta te briga ko je napunio umesto tebe😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA