Mis sveta prvi put neće biti održan večeras: Zbog korone odložen na 90 dana

Sve devojke i njihovi timovi došli su vakcinisani i sa PCR testom, dok su im po dolasku na svaka tri dana rađena testiranja

  • 1
Mis Srbije, Andrijana Savić Foto: Promo

Najveće takmičenje lepotica iz celog sveta, Mis sveta, koje je trebalo da se večeras održi u Portoriku, odloženo je zbog korona virusa.

Kako saznajemo, pomera se na 90 dana, a uprkos svim naporima organizatora da se takmičenje održi, bilo je učesnika koji su zaraženi.

Naime, sve devojke i njihovi timovi došli su vakcinisani i sa PCR testom, dok su im po dolasku na svaka tri dana rađena testiranja.

Na jučerašnjem testiranju nekoliko devojaka i članova organizacije Miss World bilo je pozitivno na korona virus, zbog čega su u izolaciji i ne izlaze iz sobe. Po završetku karantina, vratiće se kući, a takmičenje se odlaže na 90 dana.

Ova informacija potvrđena je na zvaničnoj Fejsbuk stranici Miss World.

- Nakon sastanka sa virolozima i medicinskim stručnjacima angažovanim da nadgledaju događaj Mis sveta 2021. i razgovora sa Ministarstvom zdravlja Portorika, organizatori događaja su doneli odluku da odlože finale globalnog emitovanja u Koloseumu u Portoriku za narednih 90 dana - navodi se u saopštenju organizatora.

Naša predstavnica Andrijana Savić će, poput ostalih devojaka, morati da se vrati u Srbiju i sačeka novi datum takmičenja.

Mis Srbije, Andrijana Sarić Andrijana Savić, Foto: Promo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    19. decembar 2021 | 13:02

    Šteta što je odloženo al naša bi pomedila ili bar druga bila najlepša i najzgodnija veliki pozdrav za našu devojku 😀😘

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA