Jovana Jeremić usred emisije udarila Macu: Ona pričala o razvodu, on je "pecnuo"

- Pored prelaska na Pink, ja sam se i razvela, pa mi je i privatno bila godina koja mi je promenila život - rekla je voditeljka

  • 1
Jovana Jeremić Jovana Jeremić, Printskrin: TV Pink

Glumac i voditelj Dragan Marinković Maca i voditeljka Jovanu Jeremić napravili su haos usred emisije svojim komentarima.

Naime, voditeljka je sa gostima sumirala dešavanja iz još uvek aktuelne 2021. godine, koja je za Jovanu bila više nego sudbonosna, a priznala da joj je ova godina promenila život.

- Pored prelaska na Pink, ja sam se i razvela, pa mi je i privatno bila godina koja mi je promenila život - objasnila je Jovana, posle koje je Maca imao žestoku opasku.

- Ona je razvedena devojka, 'second hand' (prim. aut. druga ruka) - našalio se Maca, na čije reči je Jovana odmah skočila i, u šali, počela da ga udara nasred studija emisije "Magazin In".

Podsetimo,  Jovana je nedavno potvrdila da je brak sa suprugom Vojislavom Miloševićem gotov.

- Da, uskoro. Uskoro se razvodim i ovo je prvo moje priznanje - izjavila je Jovana.

- Gužva je na golu i neka pobedi onaj koji je najkvalitetniji. Neka to bude moja poruka, najvažnije da sam ja sa svojim suprugom u formalnom braku i bliskoj budućnosti kada se sve okonča, izaći ću u javnost. Nikada svog bivšeg supruga nisam prevarila javno i bila sa drugim. Iz tog braka izlazim časno, a ako se neko ne bori za mene, svaki takav će biti ostavljen. Kad ga ne volim, ja ga napuštam - rekla je i tada Jovana.

Video: Jovana Jeremić bračnom paru upala u kuću: Nikad se ne zna koga ću posetiti!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA