≫ 

Anastasija snimila deo stana u kom živi sa dečkom: Jelka do plafona, dekoracija je čarobna

Mlada pevačica snimila je kako je okitila stan

  • 9
Anastasija Ražnatović Đorđe Kuljić jelka

Foto-montaža: Marko Jovanović, Printskrin: Instagram/raznatovicanastasija, Printskrin: Youtube/K1 Televizija

Popularna pevačica Anastasija Ražnatović pokazala je prazničnu atmosferu u svom domu na Dorćolu, u kom odnedavno živi sa dečkom Đorđem Kuljićem.

Anastasija i Đorđe početkom oktkobra preselili su se u luks dupleks u blizini Kalemegdana, koji su do detalja opremili po svom ukusu, a potrudili su su se i da njihov dom izgleda posebno za praznike.

Mlada pevačica snimila je kako je okitila stan. Jelka do plafona, koja stoji u uglu dnevne sobe, ukrašena je prelepim i neobičnim detaljima koje je pevačica pokazala u krupnom kadru.

Ražnatovićeva oduševljena je čarolijom u stanu, u kom živi sa dečkom, a mnogi su saglasni da njihova dekoracija za predstojeće praznike izgleda prelepo.

- Moj dom. Opsednita sam mojoj novogodišnjom jelkom - napisala je pevačica uz snimak koji je objavila na svom Instagram profilu.

Inače, u nedavnom intevjuu za Telegraf.rs, Ceca je otkrila da je novi stan u kojem živi njena ćerka Anastasija prelep i da ga nije ona kupila, kako se navodilo, već njen dečko Đorđe Kuljić.

Video: Ceca prvi put o Anastasijinom novom stanu, pa potkačila Milija: Tad se još igrao u pesku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA