≫ 

Tanja i Draško raskinuli? Pevačica neočekivanom izjavom o partneru zaintrigirala sve

- Evo, Nataša Bekvalac je imala tri braka, ima iskustva i mislim da je najbolje kada je čovek sam - rekla je između ostalog Tanja

  • 13
Draško Stanivuković Tanja Savić Foto-montaža: Tanjug/Stahinja Aćimović, ATA Images

Pevačica Tanja Savić i graonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković, kako su mnogi pomislili zbog Tanjinih reči, raskinuli su navodnu vezu.

Tanju su mesecima spajali sa političarem, a ona to nije potvrdila ni demantovala, a o svom ljubavnom životu nakon burnog razvoda od Dušana Jovančevića s kojim ima dva sina, nije želela previše da otkriva.

- Ja sam žena za ljubav, željna sam toga i mislim da sam sada u nekim zrelim godinama kada znam šta želim i tačno znam šta mi treba, šta ne bih trpela... I ja sam za to, a, sad, brak nije toliko bitan - rekla je Tanja.

Pevačica je podelila i šta joj je na duši, iz čega se da zaključiti da je stavila tačku na navodnu romansu sa gradonačelnikom Banjaluke.

- Evo, Nataša Bekvalac je imala tri braka, ima iskustva i mislim da je najbolje kada je čovek sam - rekla je Tanja za "Grand News" i dodala:

- Kada možete sami sa sobom da popijete kafu onda to je to, ne treba vam niko drugi, a sad da ja nekog imam zbog toga što mi je dosadno i samo želim da se zabavljam, mislim da ni to nije poenta, jer ako će meni taj neko kvariti sreću, a ja sam srećna sada... Znači ne treba mi niko.

Video: Pomamila se, opasno: Tanja Savić nikad vrelija, provocira u svilenom ogrtaču i halterima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Banja Luka

    18. decembar 2021 | 07:16

    Kod nas su se djeca uvijek učila na starom biciklu.🤣🤣

  • A joj

    18. decembar 2021 | 00:01

    Ova kad izjavi, bolje da ćuti! Strašno kako ne ume da kaže nešto pametno! Kao ovaj darko 100 posto je. Bitno da priča, a šta, nema veze!

  • w

    18. decembar 2021 | 08:03

    Uuuuf neću moć spavat od brige.🤪🤪🤪🤪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA