≫ 

Fatalno izdanje Sare Jo! Uvijala se i okrenula leđa, pa pokazala da može da parira Džej Lo

Nikad provokatnija kreacija otkrila je njenu bombastičnu pozadinu

  • 4
Sara Jovanović Foto: Marko Jovanović

Popularna pevačica Sara Jovanović pokazala je da je ozbiljna konkurencija Džej Lo, kada je njen najpoznatiji i najopasniji atribut u pitanju.

Sara je objavila kadrove "iza scene" sa snimanja spota za njenu novu pesmu "On", u nikad provokativnoj kreaciji koja je otkrila njenu bombastičnu pozadinu.

Na sebi je imala crnu kombinaciju donjeg veša, kao i providnu suknju od tila. Kada je okrenula leđa i počela da se uvija, pevačica je dokazala da može da parira i Džej Lo.

"Prezgodna", "Telo za medalju", "Džej Lo na aparatima", "Bomba", "Zašto više ne pokazuješ takvo telo", "Mačka i po", "Brutalna guza", "Ludilo", neki su od komentara.

Podsetimo, Sara će sa koleginicama Jelenom Karleušom i Marijom Šerifović pevati na platou ispred Skupšine za doček 2022. godine.

Jovanovićeva je nakon  nedavnog raskida sa producentom Milkom Babićem, sa kojim je zajedno živela, uplovila u romansu sa Žigom Sotlarom, uspešnim plesačem iz Slovenije, dobro poznatom brojnim zvezdama sa srpske javne scene.

Video: Jelena Karleuša, Marija Šerifović i Sara Jovanović spremne su za doček 2022. godine ispred Skupštine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    18. decembar 2021 | 09:03

    Ja uopste ne znam ko protezira ovu osobu bez harizme ... jos je uporediti sa JL ?! Devojka je verovatno ok ali zaista nema faktor x ....prirodno lje epuskasta ...

  • Гаргамел

    18. decembar 2021 | 10:13

    Њена задњица као певачици је битна колико и задњица вулканизера кад крпи гуму коју сте му донели. Престаните да форсирате естетску хирургију већ праве вредности.

  • zeljko

    18. decembar 2021 | 11:02

    pa moze da joj parira, narocito inteligencijom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA