Tamara Kalinić ušla u "top 10" influensera 2021. godine - srpska influenserka prestigla svetske zvezde

Tamara na Instagramu ima više od milion pratilaca

  • 1
Tamara Kalinic Foto: Instagram/tamara

Srpska influenserka i blogerka Tamara Kalinić ušla je u "top 10" influenserki 2021. godine. Prema Launchmetricsu, američkoj kompaniji za veb marketing, Tamara je zauzela sedmo mesto na listi najboljih influensera ove godine.

Uz lepu Tamaru na listi su se našle Lena Mahfouf, Emma Chamberlain, Ksenia Adonts, Lea Elui, Leonie Hanne, Mariale Marrero, Chiara Ferragni, Gabrielle Caunesil Pozzoli i Valeria Lipovetsky.

Pre dve godine našla se i na listi 100 najuspešnijih influensera Velike Britanije, koju je objavio magazin Sunday Times, te se pojavila na 21. mestu.

Tamara na Instagramu ima više od milion pratilaca. Poslovnim uspesima često se hvali na društvenim mrežama, a jednu od njenih objava na Instagramu je podelila i starleta Kim Kardašijan.

Influenserka je detinjstvo provela u Novom Sadu, jedno vreme živela je u Los Anđelesu, a sada joj na profilu na Instagramu piše da živi na relaciji London - Pariz - Milano. Već godinama ima blog pod nazivom Glam&Glitter.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Launchmetrics (@launchmetrics)

Video: Anja Mit o nastavku serije Istine i laži: Kad prođete takav projekat, onda ste vojnik, ne glumac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    18. decembar 2021 | 16:08

    Sta ona radi ,sta to pametno proizvodi,bilo bi onda sad u redu da joj organizujete docek ispred skupstine i da dodje njih milion ispred

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA