Mia otkrila kako živi: Imam kuću u Valjevu, stan u Beogradu, pomaže mi bebisiterka

- Uvek imam vremena i za sebe jer srećna majka znači srećna deca i cela kuća - kaže pevačica

  • 1
Marko Gobeljić, Proslava rođenja ćerke Foto: Nikola Tomić

Muzički i bračni par Mia Borisavljević i Bojan Grujić u julu su postali roditelji druge devojčice Tee, a obaveze su podelili tako da mogu da se posvete i jedno drugom.

- Tek sada se osećam potpuno kompletno, baš sa dve ćerke jer sam sebe tako i zamišljala. Što se tiče obaveza i usklađivanja dva posla i dva deteta, uz dobru organizaciju i veliku pomoć majke, bebisiterke i Bojana sve funkcioniše. Uvek imam vremena i za sebe jer srećna majka znači srećna deca i cela kuća - kaže pevačica i otkriva koliko joj suprug Bojan pomaže i da li postoje poslovi na koje mora da ga “tera”.

- Bojan mi najviše pomaže u poslu, kako muzičkoj karijeri tako i u fitnesu. On mi radi sve pesme, brine o muzičarima i velikom delu organizacije vezano za nastupe. Sve administrativne stvari vezano za fitnes su Bojanov deo posla. Što se kuće tiče, on je tata onako kako želi i oseća, a ne kako mora i kako mu se naredi - iskrena je pevačica.

Mia se porodila u julu, a svi komentarišu kako je brzo vratila devojačku figuru i na društvenim mrežama je pitaju kako joj je to pošlo za rukom.

- Svaka žena nosi taj teret i to je prokletsvo svake žene. Hvala im na tim komentarima, dosta treniram i umerena sam u ishrani, mada daleko je to od idealnog, uvek ima na čemu da se radi - kaže Mia, koja još uvek ocu svoje dece nije rekla sudbonosno “da”, ali kako kaže to joj nije ni prioritet.

- Još uvek ne razmišljamo o braku, čini se da nema vremena za to i da je sve nešto drugo preče. Ljubav velika postoji, kao i poverenje i poštovanje, tako da to neguje odnos. Ne proveravamo jedno drugo jer ne osećamo potrebu za tim, ne izgovaramo jedno drugom ružne reči nikada koliko god da smo besni - otkriva pevačica tajnu jednog od retkih estradnih brakova koji traje.

Nedavno se u medijima pojavila priča da su se Mia i Bojan preselili u kuću njenih roditelja u Valjevu. Pevačica kaže da su tokom pandemije tamo provodili dosta vremena ali da se nisu preselili.

- Imamo kuću u Valjevu gde odlazimo često, ali nismo se preselili. Živimo u Beogradu.

Iako je pandemija uticala na sve, Mia kaže da sada funkcioniše normalno uz mere opreza:

- Preležala sam koronu baš pre trudnoće i nekako sam smatrala da je od mene dosta i da bi mogla da me zaobiđe barem tih 9 meseci. Posle sam primila vakcinu i eto sad putujem i živim normalno.

Video: Mia objavila prvi snimak iz porodilišta sa ćerkicom: Evo kako izgleda dva dana nakon porođaja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA