Darkova majka očajna: Sin joj okrenuo leđa, zbog Barbare ne može da viđa unučiće?

- Žena ni kriva ni dužna od sramote ne može da pozove ni Anu ni Marinu da pita za unučiće, da ode da ih vidi ili uzme kod sebe - rekao je izvor

  • 4
Darko i Branka Lazić Foto: Instagram/darkolazicofficial, Telegraf.rs

Darko Lazić navodno je prepustio je devojci Barbari Bobak obračune sa njegovim bivšim Anom Sević i Marinom Gagić kako prenose mediji, jer se navodno umorio od prepucavanja.

- Darko se umorio od prepucavanja sa Anom Sević i Marinom Gagić oko alimentacija i dece. Zato je sada odlučio da bojno polje prepusti svojoj dragoj Barbari koja nema dlake na jeziku i koja ume da bude baš bezobrazna. Zamolio je samo da njega ne uvlači, jer on ne želi da se petlja. Dosta mu je što se sudi sa Anom i Marinom i ne želi nigde više ni da ih pomene - kaže jedan od Darkovih bliskih saradnika.

Ipak, kako se dalje navodi, u najtežoj situaciji je njegova majka Branka, kojoj je Darko navodno okrenuo leđa nakon što je ušao u vezu sa koleginicom.

- U celoj ovoj situaciji najteže je zapravo Darkovoj majci Branki, jer žena zbog tih Barbarinih svađa i prepucavanja po medijima mnogo pati. Onda ona žena ni kriva ni dužna od sramote ne može da pozove ni Anu ni Marinu da pita za unučiće, da ode da ih vidi ili uzme kod sebe. Stalno plače, da nema unuku od drugog sina, poludela bi od tuge i briga. Jedva je izgurala prvu godinu bez muža i sve joj je teže i teže - rekao je izvor za Skandal.

Podsetimo, Ana Sević tužila je Darka Lazića zbog neizmirenih alimentacija zbog čega su čak izvršitelji kucali na vrata pevaču. Pored Ane, Darka je tužila i Marina Gagić sa kojom ima sina Alekseja zbog starateljstva i određivanja alimentacije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja

    20. decembar 2021 | 19:20

    Barbari nije mesto da se ona tu nesto mesa.Al' ona ima potrebu i non-stop se oglasava i proziva ih (narocito Marinu).Kako mi se cini,ljubomorna je na njih i na njihovu decu.

  • Lara

    20. decembar 2021 | 19:25

    Barbara i on,oboje isti.Dve skitnice i lenstine.

  • Natalija

    20. decembar 2021 | 19:25

    Tek ces biti ocajna i kukat ces.Ocigledno si mnogo omanula u vaspitanju sina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA