Oženio je Aleksandru Prijović, a ove lepotice su bile u vezi sa Filipom Živojinovićem

Filip je orvu javnu vezu imao sa Sofijom Milošević, a bili su i vereni

  • 7
Filip Žiojinović, Sofija Milošević, Maja Mandžuka i Aleksandra Prijović Foto: ATA Images, Nikola Tomić

Sin Lepe Brene, Filip Živojinović je u dugogodišnjem braku sa pevačicom Aleksandrom Prijović, sa kojom ima dvogodišnjeg sina Aleksandra.

Poznat kao veliki zavodnik Živojinović je često dovođen u vezu sa poznatim i nepoznatim devojkama. Međutim samo neke od njih javno je predstavio kao njegove izabranice.

Sa tim devojkama bio je uglavnom u dugim vezama, a gotovo sa svakom je nakon raskida ostao u prijateljskim odnosima.

Prvu javnu vezu je imao sa Sofijom Milošević. Njih dvoje su ušli u emotivni odnos 2009. a verili su se nakon godinu dana. Međutim, do braka nije došlo jer je usledio raskid a i nova ljubav u Filipovom životu.

Nešto kasnije, 2011. godine kao bomba odjeknula je vest kao bomba da je Živojinović u vezi sa Majom Mandžukom. Prvi put su se pojavili u javnosti na koncertu Zdravka Čolića, a Maja je zbog Filipa raskinula vezu sa biznismenom iz Crne Gore sa kojim je bila 10 godina.

Par je počeo da živi zajedno samo par meseci kasnije u Los Anđelesu gde je Maja radila kao producent, a Filip kao sporstki agent. Njihova veza je pukla nakon četiri godine.

- Dok je ljubav trajala bilo nam je lepo i bili smo nerazdvojni. Do razlaza je došlo posle sitnih nesuglasica. Nije se umešala nikakva treća osoba. Filipu želim sve najbolje - rekla je Maja tada.

Iako su im mnogi predviđali pomirenje, do toga nije došlo. Filip je kasnije upoznao Aleksandru Prijović sa kojom se oženio.

Video: Ovo do sada niste mogli čuti: Evo kako Prijovićka peva Karleušin hit, napravila lom u klubu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 2231

    20. decembar 2021 | 20:23

    Imao je devojke zbog Prezimena i porekla! Nikakav! Uzeo Priju da mu zaradjuje! A i ona odjednom se pogospodila! Uhvatila Popa za bradu!

  • Licemerka

    20. decembar 2021 | 20:13

    Tip mi je skroz bzv! Samo mu prezime ok.😂

  • Crni

    20. decembar 2021 | 21:43

    Koje bre lepotice???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA