Vreme čitanja: oko 1 min.

Kaća i Marko dali 10.000€ za kutak? Katjina soba kao iz bajke, ovim je pevačica bila opsednuta

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za malenu Katju je u porodičnom domu sve bilo spremno, a roditelji nisu štedeli ni za bebinu opremu

  • 6
Katarina Kaća Grujić izlazak iz porodilišta Foto: ATA Images

Pevačica Katarina Grujić i njen suprug Marko Gobeljić postali su ponosni roditelji devojčice Katje, 15. decembra, a fudbaler ih je juče iz privatnog porodilišta izveo kući, gde su sve uredili sa posebnom pažnjom i ljubavlju.

Za malenu Katju je u porodičnom domu sve bilo spremno, a roditelji nisu štedeli ni za bebinu opremu. Kako piše 24sedam.rs, Marko i Katarina su samo za kolica, nosiljku i auto sedište (set 3 u 1) dali blizu 1.000 evra, a još 3.000 za bebi-nameštaj.

- Kaća i Gobelja nisu žalili novca i birali su samo najbolje za svoju naslednicu, a dečja soba u kojoj će Katja provoditi najviše vremena, opremljena je kao iz bajke - kaže izvor blizak pevačici.

- Kaća je bila opsednuta razmišljanjem o tome kako da preuredi sobu, pa je samo za krevetac i komodu sa ormarićem dala 3.000 evra, a i za njenu garderobu je dala još toliko - otkriva sagovornik za gorepomenuti medij.

- Grujićeva je pripremila puno stvari kojima je popunila mini garderober svoje naslednice sa najlepšim bebi stvarima, a sve je u beloj, roze i bež nijansi.

Mama i tata ne kriju oduševljenje što je došla njihova naslednica, a pevačica je u izjavi za medije otkrila i da je bilo suza radosnica kada se rodila Katja.

- Marko je odmah počeo da plače kad je video Katju. To su iskrene emocije koje se ne mogu opisati rečima. Uhvatila sam juče sebe kako je tri sata gledam, a ona mirna, spava, pa me gleda... Bože, ja ne mogu da verujem da je to moje dete i odmah mi kreću suze, odjednom - kazala je Kaća.

Video: Igrači Zvezde kitili pevačicu uz Đurđevdan, Sneža Borjan poručila: Lagani ste, biće nekada i plata

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M

    20. decembar 2021 | 22:47

    Jao Boze koliko cete sada da smarate sa ovima.

  • DARKO 100%

    20. decembar 2021 | 21:03

    Dobro, ljudi imaju i nezale novce da prave detetu bajku ,uvek kad tako nesto procitam setim se Isusa Hrista gde je on rodjen i na cemu je spavao na slami pa Bogu hvala ostao ziv,normalan,mudrocu svojom opcinio svet,i koji je izabran od oca da sedi sa njegove desne strane koji uslisava molitve svakojakog sveta koji se mole i traze spasenje

  • C he

    20. decembar 2021 | 21:46

    Realno, preteruju...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA