≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tanja profitirala nakon navodne afere sa Draškom: Honorar za Novu godinu nikad veći

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevačica prethodnih godina nije zarađivala toliku sumu novca

  • 1
Draško Stanivuković i Tanja Savić Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Od kako se pojavila na sceni do danas Tanja Savić je pod budnim okom javnosti. Od aprila prošle godine sve učestalije puni novinske stupce zbog niza drama kroz koje je prolazila.

Upravo zbog burnog razvoda, drame oko starateljstva nad decom, ali i navodne veze sa političarem Draškom Stanivukovićem, Tanja je postala sve traženija pevačica pa joj se samim tim i cena na tržištu povećala.

Kako prenose mediji pevačica će za novogodišnji nastup zaraditi čak 25.000 evra, piše 24sedam, iako prethodnih godina nije zarađivala toliko novca, što zbog života van Srbije i što se posvetila deci. Tanja će nastupiti u jednom beogradskom klubu, a pomenuta cifra bi, kako se navodi, mogla da bude i veća ukoliko se opari i od bakšiša.

Pevačica je prošla kroz pravu dramu kada je njen i dalje zakoniti suprug Dušan Jovančević u aprilu prošle godine, bez njenog znanja, otputovao sa naslednicima Maksimom i Đorđem u Australiju. Dok je on tvrdio da je "otišao ne bi li sačuvao decu od virusa", Tanja je patila i ne znajući da još oko godinu dana neće videti mališane. Njeni fanovi su sve vreme bili uz nju.

Usledile su brojne pretnje od strane njenog supruga, kao i iznošenje "prljavog veša" iz braka, a Tanja je tek nakon više od godinu dana uspela da vrati sinove u Srbiju.

Sredinom oktobra ove godine odjeknula je vest da su pevačica i gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković u navodnoj vezi. Oni to nisu potvrdili, a ni demantovali, ali od tada Tanja ponovo "ne silazi" sa naslovnih strana, a to je, po svemu sudeći, povećalo i cenu njenog honorara.

Video: Pomamila se, opasno: Tanja Savić nikad vrelija, provocira u svilenom ogrtaču i halterima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA