≫ 

"Hvatala me je za grudi": Elma o druženju sa Sekom, progovorila i o odnosu sa Cecom

- Ima podmetanja, ali to je mali deo estrade. Moje prave kolege su uglavnom jedva dočekale da se vratim - rekla je pevačica

  • 6
Elma Sinanović Seka Aleksić Ceca Ražnatović Foto: ATA Images

Popularna pevačica Elma Sinanović nedavno je nastupala na Jahorini, zajedno sa Sekom Aleksić, pa je podelila anegdotu o njihovom prijateljstvu koja je nasmejala sve.

- Seka i ja smo često imale snimanja emisija zajedno i ona je sa mnom zbijala šale. Pre desetak godina u novinama se pojavio paparaco gde mi ona prstima dodiruje grudi. Dobro se sećam toga. Proveravala je da li su moje grudi prave ili nisu. Nije verovala da su moje - rekla je Elma i onda otkrila da li su joj grudi prirodne.

- Jesu! Taman posla, ništa nisam radila, što ne znači da neću, ali sve u svoje vreme. Ja sam prirodna žena i mislim da je to najlepše - ispričala je Elma.

Kada je reč o prijateljstvima na estradi, poznato je da je Elma bliska prijateljica Cece Ražnatović, a pevačica ne krije koliko joj je ona važna u životu.

- Mi imamo neke naše razgovore kada pričamo o svemu. Otvorimo se jedna drugoj. To su razgovori koji u principu meni pomažu, a nadam se i njoj isto tako - ispričala je i osvrrnula se na zlurade komentare pojedinih kolega kojima je zasmetalo što je ona ponovo u svim udarnim terminima u TV emisijama, dok mnogi za tako nešto moraju da plate da bi se pojavili.

- Ima podmetanja, ali to je mali deo estrade. Moje prave kolege su uglavnom jedva dočekale da se vratim. Snimala sam nedavno novogodišnji program i sve koleginice su mi prilazile i govorile: "Jao, ima Boga". U fazonu, tu si gde treba da budeš, na mestu koje mi pripada - zaključila je Elma Sinanović za Srpski Telegraf.

Video: Po ličnoj želji slavljenice: Neočekivana specijalna gošća se pojavila na Anastasijinom rođendanu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🦂

    21. decembar 2021 | 17:42

    Juče na infuziji a danas priča o hvatanju za sise?! Važno je da se piše i da bude lepa slika uz priču.😁

  • Benz

    22. decembar 2021 | 11:58

    Ko je nebi hvatao za tako dobre i velike grudi?!!

  • Paja patak

    21. decembar 2021 | 21:15

    Ko je Elma?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA