Marijana pokazala sobu za naslednicu: Pastelne boje, medvedići i srca kao iz bajke

Ona je za svoju naslednicu opremila sobu u pastelnim bojama a na zidovima se mogu videti uramljene slike medvedića i nalepnice u obliku srca

  • 0
Marijana Mićić Foto: A. Nalbantjan, Instagram/micicmarijana

Voditeljka i glumica Marijana Mićić porodila se 9. decembra, a na svet je donela devojčicu Anu koja je usrećila glumicu i njenog partnera Miloša Marjanovića.

Glumica koja se uglavnom trudi da privatni život sačuva od javnosti, sada je objavila snimak sobe svoje ćerke na društvenim mrežama. Glumica je dugo je krila trudnoću, a sada nije odolela da pokaže najemotivnije momente.

Marijana je za svoju naslednicu opremila sobu u pastelnim bojama a na zidovima se mogu videti uramljene slike medvedića i nalepnice u obliku srca.

Brojni fanovi koji prate Marijanu na Instagramu su komentarisali kako je soba za bebu nalik bajki.

"Kao iz bajke, neka je živa i drava", "Prelepo Marijana, uživajte u sreći", "Jaoj kako je lepa soba za bebicu". glasili su neki od komentara.

Podsetimo, njene komšije nedavno su otkrile su nedavno kakva je voditeljka privatno.

- Ona je vrlo ljupka i fina. Viđamo ih često u kraju kako zajedno, zagrljeni šetaju, imaju i kućnog ljubimca. Marijana je preslatka, svi se raduju zbog prinove u našem komšiluku. Njeno dete će se sigurno igrati u obližnjem parku sa ostalom decom. Voditeljka će biti sjajna majka. To se vidi na prvi pogled. Ima manire i stav, a to je dobar preduslov za novu ulogu koja je čeka - rekla je komšinica jednom prilikom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA