≫ 

Prvo oglašavanje Dejanovog oca nakon pomirenja sa Dalilom koje je šokiralo javnost

- Voleo bih kada bih bio u mogućnosti da ga vidim za Novu godinu i popričam sa njim iskreno, kao otac - istakao je Goran

  • 4
Goran Dragojević Dejan Dalila Printskrin: Youtube/Zadruga Official, Instagram/david__dragojevic

Goran Dragojević, otac Dejana Dragojevića, vidno je zatečen pomirenjem svog sina sa bivšom suprugom Dalilom, koja ga je javno ostavila zbog Filipa Cara.

Teške reči je zaobišao, ali je jasno koliko je u čudu zbog svega što se događa.

Iskreno da vam kažem, trudim se da ne pratim dešavanja. Video sam pomirenje, ne znam šta bih rekao. Ne želim ništa da komentarišem, zaista. Dalilu ne bih uopšte spominjao, a Dejan je moje dete uvek i zauvek - počeo je Goran.

- Voleo bih kada bih bio u mogućnosti da ga vidim za Novu godinu i popričam sa njim iskreno, kao otac. Eto, ako se to desi, znaćete šta bih mu sve rekao. Trenutno, ne bih nikakve procene i komentare iznosio - poručio je Dragojević za Pink.rs.

Podsetimo, nakon što je Dalila ostavila Dejana i ušla u vezu s Filipom, Goran Dragojević nije bio ovako blag na rečima.

- Pre nego što će oni ući u Zadrugu, bio sam kod njih i sve je bilo u najboljem redu. Ništa nisam mogao da prmetim. To što ona priča, neke svađe, ja to nikad nisam čuo. Čak ni njen tata. Ubili bi jedno za drugo! Ovo za mene je iznenađenje, ne shvatam... Ja nju ne prepoznajem. Ja ne mogu da verujem da je to ona! To je meni strašno - rekao je Goran u novembru.

Otkrio je da su imali odličan odnos, da ga je zvala "tata Gorane", a za Dejana je rekao da su ga kao malog u Veterniku svi voleli i da je bio maza.

- To što je ona priredila, to je dno dna. To je poniženje za jednu ženu. Ona nije Dekija ponizila, nego sebe. Udata, a tako se ponaša. Sram je bilo! Nije iskreno volela Dejana, sad po ovome što vidim, ona njega sada mrzi. Njoj suzu pustiti ništa nije, ali ta njena suza nije iskrena. Kako može da se ponaša tako ako je nekog volela?! Ništa je ne bih pitao, samo bih je pogledao i okrenuo se... - rekao je Goran za Hype TV.

- Bio sam sa njima dva dana pre ulaska i ona je za nedelju dana sve promenila. To je sve isplanirano unapred, ne može spontano da se desi. Ja nemam reči da može da bude takva prema takvom momku, momku koji vredi puno! - ispričao je Dejanov otac i istakao da krivi Dalilu za sve, a ne Filipa Cara, jer je ona "dala povoda".

- Dalila! Taj Filip nije toliko kriv. Kako kažu, kuja kad ne mlati repom, neće ništa biti... Ona je dala povoda nekom. On je realniji nego ona. Ona hoće Dejana da zgazi i ukanali, ali ne može. I on nije vulgaran kao ona. Protiv Filipa nemam ništa - rekao je Dragojević i dodao da Dalila uopšte nije vredna Dejana i da mu nije lako kada vidi njegove suze.

- Ona bi njega još gazila, još bi ga istukla. Ja sad vidim kakva je ona, u životu to nisam video! Da postoji tako nešto... Žena mu na papiru, ona spava s drugim i onda se buni što je tražio razvod. Je l' ona normalna?! Neka se odmah razvedu, dobro je što je tražio to! U braku je, a ona tamo pravi bebu! Ne znam šta bih rekao... - rekao je on, a zatim se osvrnuo na priču da Dejan i Dalila glume zbog honorara.

- Što to nije uradila napolju?! Došla je tamo da to radi! Da se jaše i šta ja znam... Ukanalila se strašno. Nije Deju, sebe je ukanalila! Nisam dao da neko pisne na nju, a sad... Ona će Dekija da uništi, da ga gazi... Gazi sebe! Samo napred! Kako je krenula, neka gazi sve. Ne bih joj ni ruku pružio, jer ne bih mogao da je operem! - rekao je on.

- David i Dejan će se pomiriti. Pa oni su braća. Pa to je samo momenat. Kad bi oni otišli kod njega, on bi skočio i zagrlio ih - zaključio je Goran u novembru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djole

    23. decembar 2021 | 14:16

    Spasavajte sina od ove zle manipulatorke ako još ima nade.

  • Lena

    23. decembar 2021 | 14:51

    Samo ću reći nije vama lako,celoj porodici.Ovo je dokaz da se i muško dete može unesrećiti kao i žensko..

  • Др

    23. decembar 2021 | 17:31

    Чекам само да се огласи Дарко 100%, јер је то најмеродавније! Ово , тата , мама, сестра је све без везе!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA