≫ 

Detalji agonije Maje Marijane! Uređaj za praćenje joj postavili i pre 5 godina

- Nije lako prolaziti kroz te stvari, naročito ako uzmemo u obzir činjenicu da Maja ima dve ćerke zbog kojih takođe strepi - priča izvor

  • 5
Maja Marijana Foto: ATA Images

Marijana Radovanović, poznatija kao Maja Marijana (49), doživela je šok kada je čovek koji joj je radio servis na automobilu marke "mercedes" u kolima pronašao uređaj za praćenje.

Reč je o takozvanom trakeru, koji joj je neko protivpravno zakačio na automobil.

Maja ne krije da se sa identičnom situacijom već suočila, ali je odbila da otkrije ime osobe koja je stajala iza toga.

Ipak, ovaj put odlučila je da slučaj prijavi policiji i nada se da će oni utvrditi identitet osobe koja stoji iza svega.

- Nažalost, ovo je drugi put da mi je postavljen uređaj za praćenje ispod auta. Ovoga puta je pozvana policija, preuzeli su uređaj i nadam se da ću saznati ko je to uradio - rekla je Maja Marijana.

Ipak, izvor blizak Maji otkriva da je ona pre par godina prošla kroz istu agoniju, zbog čega je sada u dodatnom strahu.

- Maja je jaka žena, ali nije joj bilo svejedno kada je saznala da joj je neko ugradio uređaj za praćenje u automobil. Ona je za to saznala sasvim slučajno, kada je svoj "mercedes" odvezla u auto-servis. Prilikom pregleda automobila mehaničar je video uređaj i odmah joj javio. Maja se bukvalno skamenila kada je to čula. Počela je da se trese - rekao je na samom početku sagovornik za Alo!, koji ističe da je njen strah sada još veći zbog prethodnog iskustva.

- Pre oko pet godina joj se desila ista situacija. Tada slučaj nije prijavila policiji, nikada se nije ustanovilo ko ju je uhodio. Upravo zbog toga se uspaničila jer je shvatila da joj se opet dešava ista stvar, kao i činjenica da postoji mogućnost da je u pitanju ista osoba. Odmah su počela da joj se nižu pitanja - ko je postavio uređaj, koliko dugo je prate… Nije lako prolaziti kroz te stvari, naročito ako uzmemo u obzir činjenicu da Maja ima dve ćerke zbog kojih takođe strepi. Zbog svega toga je odlučila da slučaj prijavi policiji - otkrio je izvor.

- Podnela je prijavu, predala je nadležnim organima uređaj, dala izjavu, i sada čeka da se daljom istragom ustanovi kome je stizao signal sa tog uređaja. Na taj način bi trebalo da se sazna ko ju je pratio, ali nažalost, to može da potraje. Ne zna se da li iza svega stoji neki opsednuti fan, manijak, ili neko njoj blizak. Ona se uzda u policiju i nada se da će ovoj agoniji kroz koju trenutno prolazi uskoro doći kraj - rekao je sagovornik.

Palili joj kola

Maji su 2019. godine zapalili automobil, na parkingu zgrade u kojoj živi, u Filmskom gradu.

- Videla sam sa terase kako mi gori automobil. Moja ćerka se toliko uplašila da je vrištala iz sveg glasa. Ne znamo ko je u pitanju. Sumnjam u neke, čak sam i videla neke momke kako beže. Nadzorne kamere su sve snimile, pa se nadamo da će sve da se što pre sazna - rekla je tada Maja za medije.

Pričala da ju je bivši tukao, panašla mlađeg

Maja Marijana navodno je pretrpela nasilje od bivšeg partnera s kojim ima ćerku, o čemu je javno govorila.

Iako je širila svest o tome da nasilje ne sme da se trpi niti da se o njemu ćuti, spekulisalo se da je ocu svog deteta kasnije oprostila navodne batine.

Mladen je Maju, prema njenim rečima, brutalno pretukao pre nekoliko godina, zbog čega je morala da zatraži lekarsku pomoć, a kasnije je stavila tačku na tu vezu.

- Počeli smo da se svađamo u kolima zbog neke sitnice. Svađa je postajala sve žučnija, a mi smo vikali jedno na drugo. U jednom trenutku Mladen mi je udario jak šamar da sam se skoro onesvestila - izjavila je tada Maja Marijana u policiji.

Kako je tada navedeno, Maji su u Urgentnom centru konstatovane lakše telesne povrede.

Mladen je demantovao da je ikada bio nasilan prema pevačici.

Međutim, 2017. pisalo se da mu je sve oprostila i da su ponovo zajedno. U decembru 2018. zajedno su bili na koncertu Dragana Kojića Kebe u Sava centru.

- Mladen i ja poslovno sarađujemo. Svoje račune plaćam sama i nemam želju ni potrebu da se pravdam za bilo šta, što druge ne ugrožava - rekla je tada Maja Marijana.

Nedavno su pevačicu sa 15 godina mlađim muškarcem snimile kamere "Paparaco lova", a nije prošlo mnogo vremena do vesti da je i sa njim raskinula.

Video: Zgodne, fatalne, vole život na visokoj nozi: Lepotice koje su padale zbog droge i završile na robiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alibi

    24. decembar 2021 | 11:31

    Najbitnije od svega ovde jeste kada je svoj MERCEDES odvezla kod..... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Ma ipak to najbitnije!

  • 🌸🌼🌺

    24. decembar 2021 | 14:09

    Ovu je i bog zaboravio... Mora polako da udje na mala vrata,pa zato takav i naslov...ne bi li se ljudi zaiteresovali Koga jos briga za nju

  • w

    24. decembar 2021 | 16:11

    Zna ona ko bi to mogo postavit.🤪🤷‍♀️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA