Nataša i Saša najskuplji, a ove zvezde "džabe": Evo koliko treba da iskeširate za doček 2022. godine

Ulaznice nema ispod 100 evra, a ona podrazumeva samo cenu stolice za stolom, dok se svako piće dodatno naplaćuje

  • 8
Saša Matić, Aleksandra Prijović, Nataša Bekvalac Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Doček nove 2022. godine je na pragu, a iako su se mnogi nadali da će zbog pandemije korona virusa cene ulaznica biti niže, to se nije dogodilo. Ono što je takođe interesantno jeste da ni pevači nisu spustili svoje cene nastupa, ali ljudi željni dobrog provoda svakako će morati da odreše kesu.

Ono što je sigurno, Beograd će biti centar svih dešavanja, jer su brojni pevači odlučili da zbog mogućih komplikacija oko kovid propusnica ipak ostanu u našoj zemlji. Hotel i klubovi uveliko su počeli pripreme za doček gostiju, a mi istražujemo, kod koga je najskuplja noć, a kod koga najjeftinija. Jedno je sigurno ulaznice nema ispod 100 evra, a ona podrazumeva samo cenu stolice za stolom, dok se svako piće dodatno naplaćuje. Cena variraju i u odnosu gde vam se nalazi sto i da li uzimate separe koji je znatno skuplji.

Seka Aleksić 100 evra

Seka Aleksić nastupuće u nekada najpoznatijem hotelu na Balkanu, hotelu Jugoslavija. Ulaznica i piće dobrodošlice počinju od 100 evra, pa naviše. U ovu cenu nisu uračunati večera i piće.

Saša Matić 160 evra

U popularnom beogradskom hotelu "Hajat" goste će zabavljati muzička zvezda Saša Matić koji je prema našim informacijama prodao veći deo kristalne dvorane u kojoj staje više od 300 sedećih mesta. Poznato je da Saša pravi odličnu atmosferu, pa je to razlog što su svi pohitali da obezbede svoje mesto na ovom slavlju. Karta za Sašin nastup je od 160 evra, pa naviše

Aleksandra Prijović 130 evra

U blizini Saše Matića, nastupiće njegova koleginica Aleksandra Prijović sa kojom je snimio čak i duetsku pesmu “Ko si ti”. U luksuznom ambijentu hotela “Crowne Plaza” pevačica će dočekati 2022. godinu. Nedavno je održala konferenciju za novinare ovim povodom, gde je objasnila da se veoma raduje:

- Jako volim praznike, već sam okitila jelku, možda malo ranije nego što treba ali imam dosta obaveza u decembru pa ne bih stigla.

Ulaznica za njen koncert košta od 130 evra pa sve do 170 evra. Sutradan, Aleksandra će napraviti repizu na Kopaoniku gde će u hotelu "Grand" održati još jedan nastup.

Aco Pejović 120 evra

U hotelu “Metropol” nastupa Aco Pejović koji je doživeo veliku popularnost zbog filma “Toma” u kojem je otpevao glavnu numeru “Ponoć”, ali i brojne druge Zdravkovićeve pesme. Svi koji budu želeli da uđu na njegov koncert moraće da odvoje 120 evra pa naviše. Pejović je poznat po dobrim žurkama pa ne čudi da je većina “dobrih mesta” uveliko kaparisana.

Nataša Bekvalac 170 evra

Jedan do najskupljih izvođača kada je cena ulaznice za doček u pitanju je Nataša Bekvalac. Ulaznica za ovu žurku u hotelu Hilton staje 170 evra. Nataša je pristala da peva, ali joj je važno da se sve epidemiološke mere poštuju. Zasad su na snazi kovid propusnice koje će biti neophodne, ali ukoliko Krizni štab donese nove mere, organizatori će nastojati da se i one ispune.

- Sledeće godine ne želim ništa posebno. Ova mi i nije bila jedna od najsrećnijih, pa bih i da je što pre zaboravim - izjavila je Nataša.

Marija, Karleuša, Sara Jo i Brega za džabe

Kako je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić objasnio, Beograd sa nestrpljenjem isčekuje 31.decembar. Marija Šerifović, Sara Jovanović i Jelena Karleuša zabavljaće sve prisutne ispred Narodne skupštine. Iste večeri na Sava promenadi, Grad Beograd u saradnji sa kompanijom "Beograd na vodi" organizuje koncert za one koji vole Gorana Bregovića. Na prostoru između Starog savskog mosta i zgrade "Rezidens", osim Bregovića, nastupiće Mladen Vojičić Tifa, Saša Kovačević, Angelina i Cobi. Posetioci će prisustvovati laserskom spektaklu i vatrometu, a ulaznice ne postoje.

Video: Karleuša usred noći u bademantilu i papučama u studiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • toyi

    25. decembar 2021 | 09:13

    Koje ta natasa bekvavac???nikad nije bila top pijevacica ,a sad 170 eura dati da glemam .....

  • Ooo

    25. decembar 2021 | 09:49

    Das 200e sa slusas Bekvalac i Prijocicku???

  • Krlja

    25. decembar 2021 | 06:34

    Ko ce platiti da slusa Bekvalcevu...ccc,a i Ksrleusa za dzabe samo nece biti publike 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA