Pre nego što je počeo da peva, Dejan Matić zarađivao je kao bubnjar: "Imao sam za doručak"

- Kada sam došao do cifre od 100 - 150 maraka, bio sam presrećan - priznao je Dejan

  • 0
Dejan Matić Foto: A. Nalbantjan

Pre nego što je počeo da se bavi pevanjem, Dejan Matić (43) radio je i zarađivao kao bubnjar.

Nije verovao u to da će palice zameniti mikrofonom, a danas sa ponosom priča o tim danima.

- Ne bežim od tog perioda i tih lepih dana jer su meni bili stvarno lepi i srećni. Ponosio sam se time što sam bubnjar, a usput sam voleo i da pevušim za svoju dušu. Imao sam neku svoj ekipu sa kojom sam tezgario. Posle nastupa sam se svaki put prebrojavao i uvek sam imao novca za doručak. Eto, toliko sam zarađivao kao dečkić - istakao je Dejan.

Trebalo je mnogo vremena da bi počeo više da zarađuje.

- Kada sam došao do cifre od 100 - 150 maraka, bio sam presrećan. Ni to nisu neke cifre, ali u odnosu na period pre nego što sam došao do tih para, zaista jesu bile velike. Radilo se svako veče po kafanama i beogradskim splavovima. Drugo vreme je bilo, nekako drugačije. I gosti su se prema izvođačima ophodili sa više poštovanja, a bilo je ljudi iz raznih svera - priznao je Matić za Nova.rs.

Posle bubnjeva, Dejan je počeo da svira klavijaturu, a sa profesionalnim pevanjem startovao je nakon što ga je spazio harmonikaš Dragan Stojković Bosanac.

Tada mu se život promenio iz korena, pa je snimio hitove kao što su "Grešnica i vila", "Niko i neko", "Burma", "Dozvola za ljubav", "Željo moja" i mnoge druge.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA