≫ 

"Mnogo sam plakala poslednjih godina braka... Sebi ne mogu da oprostim samo jednu stvar"

- Mnogo sam plakala poslednjih godina braka i onda sam shvatila da je bolje da se razvedem nego da potonem u depresiju - istakla je Vesna jednom prilikom

  • 4
Sergej Ćetković, koncert, Kombank dvorana Foto: Mateja Stanisavljević/ATA Images

Vesna Dedić (54) iza sebe ima jedan brak, sa lekarom Srđanom Milojevićem, sa kojim je dobila ćerku Lenku.

Do razvoda je došlo kada je njihova ćerkica imala 4 i po godine, a u javnosti se nikada nije pojavila nijedna Vesnina slika sa bivšim suprugom kog je upoznala 1995. godine, na diplomskoj žurki svoje najbolje drugarice.

Ni o samom rastanku od Srđana Vesna nije baš često govorila.

- Deset godina smo bili u braku. Bila je to najdivnija ljubav ovoga sveta. Ali, u brakovima zasnovanim na ogromnoj ljubavi ima i velikih očekivanja. A onda, i kad su mala očekivanja izneverena, vrlo često puknu. Zato mislim da je dobar razvod mnogo bolji od lošeg braka. Zadržala sam prezime bivšeg muža, jer je to Lenka želela. A nama je ona mnogo važnija od našeg emotivnog statusa - rekla je Vesna jednom prilikom za Puls.

- Mnogo sam plakala poslednjih godina braka i onda sam shvatila da je bolje da se razvedem nego da potonem u depresiju. Verujem da je svakoj ženi koja sama odluči da se razvede period posle rasturanja braka težak zbog osećaja odgovornosti prema svojoj egzistenciji i egzistenciji dece. Međutim, svaka se prolepša i dobije neku čudesnu energiju jer dane počinje da troši na nešto smisleno umesto na besmislene pokušaje da se popravi brak - izjavila je Dedićeva.

- Razvela sam se kada sam shvatila da moja ćerka nema brižnog oca, a ni ja muža koji me voli. Ne bih zalazila u detalje našeg odnosa. Davno sam izjavila da je loš brak voz iz kojeg treba iskočiti makar polomila obe ruke i obe noge. Meni su i dalje malo iščašeni kukovi zbog tog skoka, ali ova stanica na kojoj sam sigurno je bolja od one na koju bih stigla da sam ostala u lošem braku - rekla je ranije Vesna.

Ipak, istakla je i zbog čega joj je žao.

- Sebi ne mogu da oprostim što nisam rodila bar još troje dece. Nisam još rađala jer sam bila primitivna - priznala je Vesna.

- Kada sam se prvi put razvela, imala sam 35 godina. To je tada bilo strašno. Na razvod se danas gleda drugačije i to je nekako moderno. Na svakom koraku čujete da se ljudi razvode. U takve stvari se više ne upire prstom. Naravno, bolje je razvesti se nego biti u lošem braku. Kada se to meni desilo, nije mi bilo prijatno zbog deteta, ali je to prošlo vreme - ispričala je Vesna, preneo je Informer.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA