Karleušino brutalno izdanje u sitne sate! Ove krpice na njoj obožavaju i muškarci i žene

Jelena je istakla zanosnu figuru, u prvom planu bili su njeni atributi, ali i trbušnjaci

  • 12

Pop zvezda Jelena Karleuša uveliko se priprema za novogodišnje nastupe, a baš kao što je i obećala publici, sprema spektakl za pamćenje.

Kao što je poznato, Jelena će prvo nastupiti na platou ispred Skupštine, a zatim u prestoničkom klubu "Kasina", a sada je pokazala kako priprema svoj scenski nastup.

Na svom Instagram profilu objavila je fotografije iz sale u kojoj sa pleačima sprema Ludilo. Pozirala je sama ispred ogledala u neonskoj kombinaciji, helankama i topu, koju vole muškarci i žene, a koju je uklopila uz bele čizme na štiklu i kačket.

Jelena je istakla zanosnu figuru, u prvom planu bili su njeni atributi, ali se i trbušnjaci jasno vide, te pevačica izgleda besprekorno, spremna da zapali masu za doček 2022. godine. Ona je objavila i fotografiju sa plesačima koji će je pratiti u novogodišnjoj noći.

Kako se vidi na fotografijama, Jelena nema ni trunku šminke, a njeno moćno i provokativno izdanje nikoga nije ostavilo ravnodušnim.

"Ludilo izgledaš", "Jedva čekamo tvoje nastupe", "Grmiš", "Riba i po", "Sprema se ludilo", "I van Srbije, mi koji smo sprečeni, pratićemo spektakl", "Zna se ko nema konkurenciju", "Očekujemo ludilo za pamćenje",  neki su od komentara.

Podsetimo, Karleuša vredno radi, a pored novogodišnjih nastupa priprema i album koji njeni fanovi sa nestrpljenjem iščekuju, a koji bi trebalo da objavi naredne godine.

Video: Karleuša usred noći u bademantilu i papučama u studiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljubiša

    26. decembar 2021 | 11:28

    Ma eno, "obožavaoci" "seku vene" zbog njenih nastupa.

  • 534

    26. decembar 2021 | 11:40

    Nikad čuo za ovu. Jel poznata? Čime se ona bavi?

  • X

    26. decembar 2021 | 13:00

    Podrzala vakcinaciju pa dobila malo medijskog prostora :)))))) ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA