≫ 

Goca Božinovska: Dejan je za lečenje! On je derle, bez trunke muškosti

- Majka se bori na sve načine da mu pomogne, kao što bi i svaka, ali mislim da njemu nema pomoći, nažalost - rekla je Božinovska

  • 3
Goca Bozinovska Dejan Dalila Foto: ATA Images, Printskrin: TV Pink

Goca Božinovska iznela je oštar stav o Dejanu Dragojeviću, koji se nakon silnih javnih poniženja pomirio sa bivšom suprugom Dalilom.

- Ja sam jedno vreme poludela i pratila redovno rijaliti, a sad mi je postalo odvratno sve! Ja ne mogu da verujem da neko u sebi nema trunku muškosti kao Dejan. Znam mu majku, žena je lavica, borila se za njega, brata i sestru, žena na mestu, a on onako da poklekne i da dozvoli da ga neko onako gazi. Pa, svi smo voleli pa se rastali zbog prevare. Ja kad sam bila prevarena, istog momenta sam raskidala i ćao, kraj, nema nazad. Ako si me jednom prevario, nema razloga da to ne uradiš opet - počela je Goca.

- Njemu žena govori da voli drugog, on joj se vraća. Ja sam sad počela Dalilu da volim kad je uspela da ga prevari i da mu se vrati. On je derle koje je upoznalo devojku, zavolelo, imalo se para, bilo je lepo. Ne može da bude muškarac neko ko pljune po majci i ne priča sa njom pet godina. Dečko nema dostojanstva. Sve one simpatije koje je imao kod naroda mislim da ih je izgubio.

- Deca traže da upoznaju majku koja ih je ostavila, a ti za tvoju nećeš ni da čuješ, za mene to nije sin, čovek, brat, on je precrtan. Ja ne znam šta je mogla toliko loše majka da mu uradi da on pet godina ne pita da li je dobro, da li joj nešto treba, alo, da ne poželiš da je čuješ, ženu koja te je rodila i odgajala? Dejan je za lečenje, pod hitno kod lekara sa njim. Majka se bori na sve načine da mu pomogne, kao što bi i svaka, ali mislim da njemu nema pomoći, nažalost - rekla je Božinovska za Svet.

Na priče da je Dejan "uvračan", pevačica kaže da u to ne veruje.

- U vradžbine ne verujem, ali razumem ljude. Kad te muka uhvati, tražiš svuda slamku spasa, pa u sve ljudi veruju. I u kafu, pasulj, u karte, ma u sve. Ja jedino verujem u numerologiju, ali to je druga stvar. Ozbiljna nauka. Imam jednu ženu sa kojom se čujem s vremena na vreme. Ona mi sve kaže, zna znanje. Još neke moje prijateljice slušaju njene savete, mišljenja, šta i kako treba. Baš dosta puta je bila u pravu, tako da uvek kad je nešto bitno, nas dve se čujemo - istakla je Goca.

O Maji i Caru imala je blaže mišljenje.

- Maja mi je bila jako simpatična, ali ne razumem devojku koja ne može da kontroliše osećanja. Gledaju je roditelji, počeviši od svađa preko seksa. Car mi je bio jako simpatičan, ali se izgubio. Sad sam zapravo shvatila neke stvari, žene što više maltretiraju muškarce, oni više trče za njima. One ih biju oni jure za njima - istakla je Goca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA