≫ 

Najbolji drug Filipa Cara progovorio: Porodica je očajna, zaustavite nasilje dok ga Maja ne ubije!

 ≫ 

- Situacija je ozbiljna, otac je na ivici da krene za Beograd da ga izvuče iz Zadruge - rekao je on

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika RoBot
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • David

    27. decembar 2021 | 16:30

    Dejan je izgubio dobar deo podrške naroda i fanova zbog pomirenja sa Dalilom, hajde da su se istovremeno i javno izvinuli jedno drugom za izrečene uvrede, psovke kao i neosnovane optužbe, da joj je oprostio preljubu i da su ostali u korektnim i čisto poslovnim odnosima niko mu ništa ne bi zamerio (čak bi stekao i dodatne simpatije jer bi se kao razuman čovek izdigao iz cele situacije), međutim ovakav scenario pomirenja kao da ništa nije bilo i njihovog ponovnog zbližavanja niko nije očekivao, ''oprao'' je Dalilu za sva vremena i sada joj realno nema prava više ništa zameriti niti se žaliti na njeno ophođenje prema njemu pošto je pogazio vlastitu reč... Njoj su se sve kockice poklopile da bolje ne mogu, veza sa Filipom zbog njihovih burnih i ljubomornih temperamenata i svojeglavih mentaliteta bi svakako bila osuđena na propast te pukla sve i da Maja nije ušla, možda bi se vukli još koji mesec i to je to, ovako se vratila u ''sigurnu luku'', ubuduće za sve što bude loše radila Dejanu niko više nju ni za šta neće kriviti već njega koji nema dostojanstvo. U slučaju da je on ostavi do kraja rijalitija, nemojte se začuditi ako ona na kraju izađe kao pobednica, setite se onog Velikog brata od pre 10-ak godina kada je ona Dalmatinka koja je prevarila muža sa mlađim dečkom unutra pobedila zbog toga što ju je ljubavnik ostavio u live-u finalne noći, muž odavno svakako nije želeo više da čuje za nju pa se publika sažalila radi toga što je na kraju ostala sama i odbačena od svih. :P

  • RoBot

    27. decembar 2021 | 13:39

    To je nasilje nad muskarcem, to je skroz ok. E da je nad zenom, to je onda problem..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA