≫ 

Postale deo opšte kulture: Bekvalčeva i Ksenija završile u Slagalici - Nata je "preznojila" takmičare

Popularna uraganka na estradi nije ni pet godina, a već je postala prepoznatljiva i našla se rame uz rame sa poznatim sportistkinjama, likovnim i ostalim umetnicama

  • 4
Nataša Bekvalac, Ksenija Knežević Printskrin: Nikola Tomić, ATA Images, RTS

Da je i javna scena postala deo opšte kulture, dokazao je popularni kviz "Slagalica" u kome se neretko nađu imena sa estrade. Ovoga puta, sreću su imale Nataša Bekvalac i Ksenija Knežević, koje su se našle u istoj epizodi, ali u različitim igrama.

Popularna uraganka na estradi nije ni pet godina, a već je postala prepoznatljiva i našla se rame uz rame sa poznatim sportistkinjama, likovnim i ostalim umetnicama.

U igri "Spojnice" takmičar je trebalo da poveže poznate dame sa inicijalima K.K. i njihova glavna zanimanja, a među prvima je bila Ksenija Knežević. Naravno, takmičar je znao ko je uraganka i dao je tačan odgovor.

I Bekvalčeva se našla u kvizu, i to u igri "Korak po korak". Prvi korak koji je zadat takmičarima jeste "Naslov je pesme Nataše Bekvalac". Učesnici skoro do kraja igre nisu mogli da pogode da je reč o pojmu "Mrlja".

Inače, pre uraganke i Nataše, u "Slagalici" su se našle i druge pevačice, između ostalog Ceca Ražnatović, Ana Nikolić, kao i Severina Kojić.

Video: Nata se pojavila zakopčana do grla, pa skinula kaput, a ispod... Svima na nastupu je stala pamet

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Неко

    28. decembar 2021 | 12:56

    Јесу ово питања из опште културе? Само питам

  • Zare

    28. decembar 2021 | 14:20

    Zbog takvih stvari, ja više ne gledam slagalicu.

  • mile

    28. decembar 2021 | 18:51

    ako je bekvalčeva deo opšte kulture onda toga u Srbiji i nema. jadno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA