≫ 

Poznate mame koje su nakon porođaja dobile papreno skupe poklone - jedan vredi 70.000 evra

Nataša Bekvalac, pošto je rodila drugu ćerku, od tadašnjeg supruga Luke Lazukića dobila je dijamantsku ogrlicu

  • 0
Ana Nikolić, Nataša Bekvalac, Bogdana Ražnatović, Katarina Kaća Grujić , Ana Sević Foto: Nikola Tomić, ATA Images, Marko Jovanović

Poznate dame često se hvale poklonima koje su dobile od svojih partnera, a posebni pokloni svakako su oni koje su dobile kada su postale majke.

Katarina Grujić postala je majka 15. 12.2021.godine, kada je na svet donela ćerkicu Katju. Pevačica i ponosni tata Marko Gobeljić nisu štedeli na opremi za bebu a Kaća se nakon dolaska iz porodilišta pohvalila i sa skupocenim poklonom koji je dobila od Marka.

Fudbaler je svoju izabranicu posle porođaja i uprkos ostalim troškovima obradovao poklonom od čak 7.000 evra.

U pitanju je narukvica poznatog brenda, a Kaća je preko slike napisala "najbolji muž".

Ana Nikolić je nakon rođenja ćerke Tare, kako su pisali mediji, od tadašnjeg supruga Stefana Đurića Raste dobila je poklon od čak 70.000 evra!

U pitanju je bio automobil marke "mercedes GLC", kupe.

Takođe i Ana Sević je od izabranika Daniela Nedeljkovića dobila automobil marke "mercedes GLC", od 70.000 evra. Prema tadašnjim rečima izora, skupoceni poklon ju je sačekao po povratku iz porodilišta, kako je bio kupljen još tada prošlog decembra, ali ga je provozala tek nešto posle porođaja, ne želeći da napušta porodični dom dok devojčica ne ojača.

Nataša Bekvalac, pošto je rodila drugu ćerku, od tadašnjeg supruga Luke Lazukića dobila je dijamantsku ogrlicu. Kako su mediji bili prenosili, na nju je dao nekoliko hiljada evra, a kada ju je ugledala, pevačica je navodno i zaplakala od oduševljenja.

Mnogi su oni koji su svoje izabranice iznenadili lepim poklonom posle porođaja, ali koliko poznati vole da se pokažu jasno je bilo i u slučaju Bogdane Rodić. Kada je rodila Željka Ražnatovića, Ceca je za nju imala poseban dar, ali i skup.

Mediji su u to vreme brujali o zlatnoj ogrlici s dijamantima od 5.000 evra, koju je pevačica s velikom pažnjom odabrala za snaju, a u društvu ćerke Anastasije.

Navodno su je poručile iz inostranstva i sačekala ju je u vili u Ljutice Bogdana, kad je sa sinom izašla iz porodilišta.

Video: Natašu pitali peva li policajcima kad je zaustave: O njenom odgovoru će se pričati

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA