≫ 

Obezbeđenje, liftom iz garaže ide direktno u stan: Severina kešira 266.000€ za dom u Beogradu?

Prve Severinine komšije biće njene brojne koleginice, ali i najbolji teniser sveta Novak Đoković, navodi izvor

  • 5
Severina Severina; Foto: Instagram/severina

Severina Vučković kupuje stan u Beogradu, navodi Hit.

Pevačica je navodno viđena kako razgleda nekretnine u elitnom naselju u Novom Beogradu, a najviše je navodno zainteresovana za stan od 70 kvadrata, koji će je koštati 266.000 evra.

- Seve je tokom braka sa Kebinim sinom Igorom navikla da živi na relaciji Zagreb-Beograd. Logično je da od razvoda ne ide više u Kebinu kuću na Bežanijskoj kosi, pa je zato rešila da kupi stan u Beogradu. Po preporuci prijatelja, kompozitora Filipa Miletića odlučila se za elitno naselje na Novom Beogradu - priča izvor pomenutog lista.

Liftom do stana

Pop zvezda je razgledala nekoliko stanova, a njen prijatelj nam otkriva za koji se odlučila:

- Najviše joj se dopao stan od 70 kvadrata, koji ima prostranu terasu i dve spavaće sobe. Jednu je već namenila sinu Aleksandru, koji je skakao od sreće kad mu je rekla da će dosta vremena provoditi u Beogradu.

Severina nije žalila para za novi dom. Kvadrat u "Vestu 65" košta 3.800 evra, pa će za stan iskeširati čak 266.000 evra! Pevačici se dopada što će u novom domu imati privatnost.

- Kompleks ima obezbeđenje, pa niko bez njene dozvole ne može da dođe do nje! Osim toga, Severina se oduševila i zato što će imati garažu, odakle liftom može da ode do stana na četvrtom spratu - priča dobro obavešten izvor.

Zanimljiv komšiluk

Prve Severinine komšije biće njene brojne koleginice, ali i najbolji teniser sveta Novak Đoković.

- Severinin stan se nalazi u zgradi u kojoj živi i Sandra Afrika. U komšiluku su joj i Milica Todorović, Milica Pavlović i Marija Šerifović. A tu je i Novak Đoković, koga ona i njen sin Aleksandar obožavaju! - priča izvor za Informer.

Vučkovićeva je često isticala da obožava našu prestonicu, gde inače živi i njena sestra Marijana.

- Volim da dođem u Beograd, tu imam najdivniju publiku. Volim što se volimo! - rekla je svojevremeno pevačica.

U nameri da proverimo ove informacije pokušali smo da stupimo u kontakt sa Severininim menadžerom Tomicom Petrovićem, ali do objavljivanja ovog teksta nije odgovorio na našu poruku.

Video: Karleuša? Ne! Severina? Ma kakvi: Ovo je poznati šminker iz Beograda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA