≫ 

Karleuša otkrila u čemu će započeti koncert ispred Skupštine i "zaledila" ljude: "Ovo je ludilo!"

Pop zvezda uvešće publiku ispred Skupštine u 2022. godinu

  • 13
Jelena Karleuša Printskrin: TV Prva

Jelena Karleuša spremna je za doček 2022. godine ispred Skupštine, a kako je najavila - publiku što se produkcije, scene i kostima tiče, čeka ono što nisu videli ne samo na ovim prostorima, nego i u svetu.

One je pred doček gostovala u Jutru na Prvoj, sa zamenikom gradonačelnika Beograda Goranom Vesićem, a šarmantna voditeljka Anđela Đurašković odmah se našalila da se Jelena i Goran poslednjih dana ne razdvajaju

- Ovih dana smo u lepom projektu snimanja beogradske razglednice povodom predivnog koncerta koji će se desiti sutra uveče. Već se tako približilo (smeh) - počela je raspoložena Jelena.

- Na najlepši način ćemo promovisati znamenitosti Beograda, jer ovaj koncert to i jeste. Očekujemo mnogo ljudi - dodala je.

- Pevati ispred Skupštine moje zemlje, za svoj narod, za sve ljude dobre volje koji će doći, je velika čast! Za jednog umetnika nema veće privilegije i časti nego napraviti takav koncert. Ovo je nešto što Marija Šerifović, Sara Jo i ja čista srca činimo bez ikakve nadokade i ja to moram da naglasim da ovo neko ne bi zloupotrebio na razne načine. Svako na mom mestu bi sa obe ruke prihvatio poziv. Ne mogu da budem skromna... Ovaj koncert će se pamtiti zauvek, ovo će biti kruna moja karijere. Potrudiću se da opravdam očekivanja - objasnila je pop zvezda.

- Shvatila sam da je svetsku priču i slavu moguće napraviti iz Beograda. Kad sam išla na vakcinaciju, bili smo na naslovnim stranama svetskih novina. Ovim koncertom je moguće napraviti svetski marketing i promociju Beograda - istakla je.

Ono što je šokiralo gledaoce i njene fanove je detalj koji je otkrila, a to je da će na scenu, 31. decembra, izaći - zaleđena.

- Mogu da kažem da ću biti zaleđena, na početku - istakla je, a voditeljka je pomislila da je mislila na to da će biti "zaleđena od uzbuđenja".

- Ne, ne. (smeh) Zaleđena - ponovila je Jelena, naglašavajući da misli bukvalno.

- Ovo što je Jelena pripremila je nešto što se jednom viđa - objasnio je Goran Vesić.

"Ne mogu da dočekam, časna reč", "Ovo što ova žena radi je vredno aplauza, voleli je ili ne", "Ovo je ludilo u najavi!", "Zaledio sam se, bez šale, hahaha! Ona je genijalna, mogu da zamislim šta je spremila", samo su neki od komentara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alex

    30. decembar 2021 | 13:40

    Šta su ovo dvoje postali, BFF?

  • Ćomi

    30. decembar 2021 | 13:57

    Kako žalim one iz okolnih zgrada što će morati da je slušaju a to ne žele.

  • baba smilja iz darosave

    30. decembar 2021 | 17:28

    Sigmund Frojd "prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA