≫ 

Tea neće ni da čuje da ima dečka nakon osvete bivšeg i eksplicitnog snimka: "To je najbolja odluka"

- Dosta je primera u mojoj okolini, ali i na estradi uopšte, da se muževi javnih ličnosti nakon ljubavi ženama svete na najgore moguće načine - istakla je Tea

  • 3
Tea Tairović Foto: Marko Jovanović

Tea Tairović (25) 2021. ispraća zadovoljna poslovnim uspesima, s obzirom na to da joj je hit "Hajde" doneo brojne svirke i ozbiljno "punjenje" bankovnog računa.

- Menadžer me često kritikuje, hoće da poludi kada mu kažem da mi pare nisu bitne. Ja ovaj posao radim iz ljubavi, ali i zbog slave, а ne zbog novca. Mene pali uspeh, tako da ja ne brojim novac - istakla je Tea na kraju 2021.

Međutim, privatno je doživela nimalo prijatne stvari, pošto je njen bivši partner iz osvete objavio njen eksplicitni snimak, na sajtovima za odrasle.

Već duže vreme je emotivno sama i ističe da je to najbolje što je uradila.

- Smatram da je odluka da budem sama najpametnija koju sam mogla da donesem. Tera me da se oslonim samo na sebe, a tada sam najjača - priznala je Tairovićeva.

- U mom životu je bilo i zaljubljivanja i razočaranja, ali sam dugo u fazi da mi prija samoća. To je kao afrodizijak. Čovek koji je duže vreme sam počinje to da ceni - dodala je za Alo!.

Na konstataciju da se čini da je razočarana u muški rod i na pitanje zbog čega je tako, Tea je rekla:

- Dosta je primera u mojoj okolini, ali i na estradi uopšte, da se muževi javnih ličnosti nakon ljubavi ženama svete na najgore moguće načine. Kako se prema njima ophode, šta u javnosti o njima govore, kako decu koriste za obračun... Meni je to jezivo. Treba voditi računa s kim spavaš i s kim praviš decu. Kako kažu, dok s nekim ne pojedeš džak brašna i džak soli, ne treba da stvaraš porodicu.

Njeni roditelji su razvedeni, a Tea je sada progovorila i kakav odnos ima sa ocem, sa kojim ne živi.

- Dosta se o deci razvedenih roditelja priča kao o oštećenima. Otac i te kako može i treba da bude prisutan u životu deteta. Oni se nisu slagali i razveli su se, ali su nakon razvoda počeli mnogo bolje da funkcionišu. Pre svega, kao prijatelji i kao moji roditelji. S ocem sam u odličnim odnosima. On je meni mušku figuru u životu uspešno predstavljao i nadomestio mi je gubitak, s obzirom na to da nismo živeli zajedno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mane

    30. decembar 2021 | 15:39

    Nije mi jasno kako je bivši pustio intimni snimak kad je na snimku sa dvojicom u isto vreme.

  • Marija

    30. decembar 2021 | 19:51

    Puna plastike,vulgarna,jeftina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA