≫ 

Prvi milion za dečka koji osvaja region! Xander u velikom stilu ispraća 2021, na jedno je najviše ponosan

Xandera fanovi masovno hvale zbog očiglednog truda i sredstava koje ulaže u svako svoje pojavljivanje, pa ne čudi što mu predviđaju blistavu karijeru

  • 0
Aleksandar Misojčić Xander Foto: Instagram/xandermisojcic

Aleksandar Misojčić Xander ima mnogo razloga da srećan i zadovoljan isprati 2021. godinu.

Na samom kraju godine publika ga je nagradila za sav trud koji pokazuje - njegov prvi samostalni singl "Baj, baj" "zaradio" je prvih milion pregleda na Jutjubu!

Xander radost ne krije, naročito zbog činjenice da niti jedan pregled nije plaćen, već realan.

- Dragi moji, želim ovom prilikom sa vama da nazdravim za naš zajednički prvi milion, na mojoj pesmi "Baj, baj". Hvala vam što slušate moju muziku, hvala što slušate "Baj, baj"! Ljubim vas i pozdravljam - poručio je Xander.

Ovaj šarmantni momak opčinio je region, čemu svedoče i brojna gostovanja u raznim emisijama, u kojima je rado viđen gost, ali i nastupi koje svakodnevno zakazuje.

Inače, Xandera fanovi masovno hvale zbog očiglednog truda i sredstava koje ulaže u svako svoje pojavljivanje, pa ne čudi što mu predviđaju blistavu karijeru.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Alexandar Xander Misojčić (@xandermisojcic)

Podsetimo, Xandera je publika zavolela u takmičenju Zvezde Granda, u kojem je imao i vatreni nastup sa Jelenom Karleušom, tokom izvođenja Džejeve pesme "Seksi ritam".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA