Olja Crnogorac "potkačila" koleginicu: "Pre Jovane Jeremić nismo znali šta je šer"

- Ne zna se ko vodi informativni program, a ko zabavnu emisiju, zato mi je i drago što nisam deo tog sveta - rekla je Olja

  • 6
Jovana Jeremić Olja Crnogorac Foto-montaža: Nikola Tomić

Bivša voditeljka Olja Crnogorac povukla se sa malih ekrana i otpočela biznis, ona je postala dizajnerka, a sada je "potkačila" voditelju jutarnjeg prgrama na TV Pink Jovanu Jeremić.

- Nisam mogla više da se bakćem sa menadžerim pevačica gde si morao da pripremiš ranije sva pitanja, sve unapred da bude poslato, da pričaš o vremenskoj prognozi sa njima, a ne ono što te stvarno zanima. Postalo mi je sve to jako dosadno i zato sam izašla iz voditeljskog posla - rekla je ona.

Olja je u svoje vreme vodila skandaloznu emisiju, atraktivna i temperamenta voditeljka koja je bila poznata po britkom jeziku, a onda je odlučila i da uđe u rijaliti.

- Emisija je bila šokantna, ali je sada limunada čega sve ima u rijalitijima danas. Ja sam bila mesec dana u Farmi i bilo mi je teško. Majka mi je rekla da budem vredna, a ja sam to baš ozbiljno shvatila. Bila sam stalno kod stoke, čistila, rintala, tresla tepihe, prala bure u kom s ekupalo 30 ljudi... - rekla je Olja i dodala:

- Samo sam se jednom posvađala. Maji Nikolić sam dala bombonu koja se koristi kada neko ima problem sa stomakom. Rekla sam da je bombona od narandže, a onda je to ona pojela. Posle su joj rekli: "Je l znaš Majo šta ti je Olja dala da pojedeš, videćeš za pola sata", a onda je nastao haos i ludnica. A svi znamo kakva je Maja kad se naljuti.

- U moje vreme je bila Maja Nikolić, Jovana Joksimović... To je bilo neko lepše vreme gde su edukovane i emancipovane žene vodile program. A sa pojavom tih kablovskih televizija počeo je javašluk. Ne zna se ko vodi informativni program, a ko zabavnu emisiju, zato mi je i drago što nisam deo tog sveta. Pre Jovane Jeremić nismo znali šta je šer - rekla je Olja za Espreso.

Video: Olja o rijalitiju nekad i sad: Zamisli tada da komšinica kaže babi da ne znam da pomuzem kravu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toni

    30. decembar 2021 | 19:24

    Jooj nemoj da pričamo o tebi i tvojim zečicama šta ste radile

  • Гаргамел

    30. decembar 2021 | 19:43

    Ударио јунак на јунака ...

  • Nena

    30. decembar 2021 | 21:27

    Pre Jovane nisi ti znala šta je lepa žena i dobra voditeljka. Ljubomora je čudo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA