≫ 

Verili se Kristijan i Kristina: Ona je moja srodna duša, ponašamo se kao da smo već u braku

- Kristina i ja smo svima dokazali koliko je velika naša ljubav - ispričao je Golubović

  • 4
Zadruga 4, Finale Foto: Nikola Tomić

Bivši rijaliti učesnik Kristijan Golubović zaprosio je svoju devojku Kristinu Spalević, sa kojom je započeo vezu u rijalitiju i sa kojom je prevario ženu Ivanu.

Golubović je Kristini priredio iznenađenje, pa ju je verio. On je istakao da mu je Spalevićeva srodna duša i da je veridba za njih samo formalna stvar.

- Kristina i ja smo svima dokazali koliko je velika naša ljubav. Kad smo izašli iz rijalitija, svi su pričali da ni tri dana nećemo da spojimo zajedno, a, evo, sad će skoro godinu dana! Kristina je moja srodna duša - rekao je Kristijan.

- Mi se u svemu slažemo i zato verujem da bi nam brak bio prelep. Veridba je samo formalnost jer se nas dvoje već ponašamo kao da smo u braku. Živimo zajedno, s*** nam je odličan i verujte da ništa ne bih menjao -ispričao je Golubović, a Kristina tvrdi da nije ni sanjala da će s Kristijanom da uđe u vezu.

- Kristijan i ja smo spoj nespojivog, a opet se u svemu slažemo. Pre nego što sam ušla u rijaliti, nisam ni sanjala da ću s Kristijanom da uđem u vezu, ali, eto. Takve stvari se dešavaju - rekla je ona.

- Još davno smo pričali o tome da možemo sebe da zamislimo u braku i sa decom, a sad već verujem da se ta situacija polako ostvaruje! Retko pričamo javno o planovima, ali ovo su lepa dešavanja, pa što da ih ne podelimo za praznike! - ispričala je Kristina za Srpski Telegraf.

Video: Ovako izgleda dom Kristijana Golubovića i Kristine: U toku kićenje jelke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    30. decembar 2021 | 23:03

    Dokle vise sa Kristijanom?Cime on to zasluzuje medijsku paznju?Polupismeni propali krimos,folirant za medalju.Pola zivota je ptoveo u pritvoru.Mogao je bar neki xsnat da izuci.O cemu on moze da prica.Tetovazi,pistoljima,boksu bez rukavica.To danas prolazi.Zato smo i tu gde jesmo.Sa pravom.Anus Evrope.

  • Miki

    30. decembar 2021 | 23:06

    Dok joj ne napravis dete,posle ide sledeca a ove zene su dno dna...

  • Dragica

    30. decembar 2021 | 23:13

    E jadna ti majka koja te rodila🤮🤮🤮

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA