≫ 

Baka Prase potvrdio nagađanja: Objasniću gde sam se preselio i čime ću se baviti

Bogdan je objavom zaintrigirao svoje fanove, a pojedne čak i zabrinuo da menja zanimanje

  • 5
Baka Prase Printskrin: Youtube/Baka Prase

Domaći mediji nedeljama unazad pisali da se Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, peselio iz Srbije nakon tragične smrti mlade jutjuberke Kristine Kike Đukić.

Bogdan je potvrdio navode da se preselio, a objavom je zaintrigirao svoje fanove, a pojedne čak i zabrinuo da menja zanimanje.

- Objasniću sve u videu, gde sam se preselio i šta ću raditi u budućnosti - napisao je Ilić na storiu, na svom Instagram profilu.

Podsetimo, Baka Prase je nedavno ispričao svoju stranu priče nakon što su mnogi na društvenim mrežama upirali prstom u njega nakon Kikine tragične smrti. Ilić je objavio prepiske između njega i Kike nakon što su se pomirili, a u jednoj od njih Kristina mu je poslala glasovnu poruku, koju je takođe objavio.

- Pre dve godine kada smo se svađali, kada smo bili u Jutjub drami, pisali su da ja napadam ljude koji imaju rak, zbog nekih stvari koje su rečene u toj drami. Kika nije imala rak, ništa slično, hvala Bogu, sada su pišu da sam ja ubica, da sam dogovoran za smrt deteta, jer sam je prozivao i jer smo bili u drami. Svi su skočili na moj vrat, svi su odmah uperili prstom u mene, da se ubila zbog nasilja na internetu. Najgore od svega što su javne ličnosti objavile, iskoristile su tu priliku: "Vidi ovo drama, sad ću ja da prikupim neke poene, da ispadne da sam ja žrtva internet nasilja"... - rekao je tada Baka i dodao:

- Bili smo u drami, to je bilo pre dve godine, svi dobijaju hejt kad su javne ličnosti, uvek će biti neko nešto loše da piše, naravno da joj je bilo loše i da je dobijala više hejta kada sam ja nju prozivao, naravno da je taj hejt trajao neko vreme posle te situacije, ali se to završilo. Ona je prešla preko toga, zaboravila je na to, nastavila je da snima, da strimuje. Hoću da ljudi znaju da smo se mi rastali kao prijatelji. Vi niste svesni koliko će svima vama biti glupo kada se bude objavio pravi razlog zašto je jedan život izgubljen.

- Ne, nije bilo internet nasilje. Među prvima sam sazao za to, zato što su me njeni prijatelji zvali, rekli su mi da nisam kriv. Kad sam sazna to, vi ne znate kako je meni bilo, naravno da sam pomišljao to: "Da li je moguće da je zbog toga što sam ja pričao?". Niko nije na to pomislio, rekli su da će me javno podržati, a ja sam rekao da to ne želim, ne želim da se oni upliću da neko njih krivi što su na mojoj strani. Istina će izaći na videlo, pravi razlog, ja neću biti taj koji će to da kaže, jer to nije moja stvar da operem svoje ime, to je odluka njene porodice kada će i da li će to da objave - rekao je Bogdan.

Video: Baku devojka dodiruje po zadnjici, a on porucuje: Nisam ti ja komad mesa

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA