≫ 

Rajkovići za Telegraf.rs otvoreno o željama: Ana hoće ćerkicu, a Peđa pobedu na Svetskom prvenstvu

- Tatina želja za narednu godinu je da osvoje Svetsko prvenstvo, a moja je da dobijemo jednu devojčicu - rekla je supruga prvog golmana reprezentacije Srbije

  • 2
Ana Rajković Predrag Rajković Foto/privatna arhiva

Golman francuskog Remsa i reprezentacije Srbije Predrag Rajković i njegova supruga Ana Rajković slove za skladan bračni par. Najveća kruna njihove petogodišnje ljubavi su dva sina -  Relja i Tadija, a sada su otkrili da priželjkuju i naslednicu.

Ponosno ističu da se njihova ljubav dogodila spontano a da se pretvorila u bajku koju nisu mogli ni da sanjaju.

U intervjuu za Telegraf Jetset otkrili su ko je veći autoritet u kući a razgovor smo počeli pitanjem o velikom uspehu na Predragovom profesionalnom planu, plasmanu na Svetsko prvenstvo sa reperezentacijom Srbije.

- Godina je bila zaista dobra, Šlag na torti je pobeda protiv Portugala i plasman na Svetsko prvenstvo. Neverovatna sreća, uspeli smo da ostvarimo cilj. Na profesionalnom planu mogu da kažem da sam zadovoljan.

  • Koliko je bilo teško održati koncentraciju poslednjih minuta u meču protiv Portugala i ko ti je bio najveća podrška?

- Kada smo im dali gol nisam ni sumnjao da nećemo pobediti. I pre same utakmice verovao sam da ćemo pobediti tako da sam bio uveren do poslednjeg minuta. Moja porodica je uvek moja najveća podrška, dovoljno je samo da pomislim na njih tokom utakmice da dobijem neverovatnu snagu.

  • Utakmica godine?

- Pa definitivno ta protiv Portugala. Donela nam je svima neverovatnu radost.

  • Ana, nisi imala priliku da bodriš Peđu u Lisabonu. Gde si pratila utakmicu i kako je izgledalo navijanje?

- Planirala sam da pratim utakmicu kod kuće a onda sam se sa suprugama ostalih igrača spontano dogovorila da gledamo u kafiću na miru bez dece. Navijale smo kao da smo na stadionu, čak je i ceo restoran navijao sa nama i svi su bili okrenuti ka tom televizoru ispred kog smo mi navijale. Tako da neplanirano smo napravili mini tribinu u restoranu. Bilo je emotivno.

  • Neretko ističeš da nemaš pomoć u kući. Kako uspevaš da uskladiš sve obaveze oko dvoje male dece sa ličnim potrebama?

- U Francuskoj sam napravila ritam koji mi sasvim odgovara. Deca idu u vrtić pa uspevam sve da postignem. Veći mi je problem kada dođem u Beograd i tu hoću da budem na sto strana a deca ne idu u vrtićpa mi je tu potrebna pomoć baka i deka da postignem sve što sam zamislila. Ovde sve super funkcioniše ali u Beogradu ne mogu bez pomoći.

  • Kako izgleda praznična atmosfera u domu Rajkovića?

- Pre je to bilo sve drugačije, sada kada imamo decu sve je podređeno njima. Imali smo i posetu Deda Mraza. Stariji sin je bio oduševljen dok se mlađi malo uplašio ali je sve to normalno jer je zaista mnogo mali. Sve smo napravilida njia bude zanimljivo i da oni budu srećni.

  • Koliko su vaši sinovi svesni očevih uspeha i pokazuju li ljubav prema fudbalu?

- Oni su još mali, oni to doživljavaju kao tatin posao i stalno govore "ide tata da igra go go". Obožavaju da idu da gledaju utakmice i po minusu i po vrućini. Zaista uvek navijaju i jako su srećni ali još uvek ne razumeju koliki uspeh im je napravio tata zbog godina koej imaju ali i to će vremenom shvatiti.

  • Kako ste se upoznali ti i Peđa i kako ste shvatili da je vaša ljubav za ceo život?

- Prvi put smo se upoznali tako što je Peđa kupio psa svojoj tetki od moje mame. Tada smo se videli prvi put i nastavili smo da se dopisujemo. Kada smo prvi put izašli zajedno nakon dopisivanja nikada se više nismo ni razdvojili. Ja sam nakon par nedelja zabavljanja otišla kod njega u Izrael i to je bilo to. Neočekivano ali nekako kao iz bajke.

  • Kako se slažu Relja i Tadija?

- Sada se predivno slažu, ne mogu jedan bez drugog, sve rade zajedno. Na početku je bilo velike ljubomore sa Reljine strane. Kada smo doveli Tadiju iz porodilišta on je za Relju bio nekako višak i prosto nije mogao da istrpi da postoji u našem životu još neko ali sada je to sve došlo na svoje. Mnogo sam srećna što je tako mala razlika između njih dvojice. Plašila sam se da će uvek biti te ljubomore među njima ali to je sve prošlo.

  • Ko je strožiji roditelj, ti ili Peđa?

- Da kažem da je Peđa, jer se deca njega nekako više plaše jer ima veći autoritet nad njima. To je verovatno zbog toga što sam ja uvek sa njima pa se mene manje plaše. Tako da neka bude tata.

  • Da li porodično idete u Katar?

- Da da naravno, jedva čekamo, jako smo uzbuđeni. Ovo je naše drugo Svetsko prvenstvo od kako smo zajedno. Na prvo sam išla kao Peđina devojka i tada smo bili na početku a sada je to nakon četiri godine mi smo u skladnom braku i imamo dvoje dece. Zaista sam presrećna i nisam mogla ni da sanjam da ću za četiri godine ići sa svoja dva sina da bodrimo tatu.

  • Koje su vam želje za narednu godinu?

- Tatina želja za narednu godinu je da osvoje Svetsko prvenstvo a moja je da dobijemo jednu devojčicu. Meni to u našoj kući nekako mnogo falitako da videćemo kome će se želja ostvariti.

Video: Savo zapevao na Mitrovićevoj svadbi, ispratili ga Ljajić, Mladenović i Rajković

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😋

    31. decembar 2021 | 10:12

    Da ste živi i zdravi Rajkovići i da u sledećoj godini dobijete ćerku.

  • Dea

    31. decembar 2021 | 11:24

    Bas divni mladi roditelji po 25 godina a vec dvoje dece ,svaka cast obzirom kako se danas ne cene prave porodicne vrednosti ! Sve najj u Novoj Godini

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA