≫ 

"Umorila sam se od javnog života. Da sam prodavala kikiriki i semenke, isto bih imala nekretnina kao i sada"

- Imam dvoljno za sebe - rekla je pevačica

  • 6
Vesna Zmijanac Foto: ATA Images

Pevačica Vesna Zmijanac priznaje da je mir i beg od stvarnosti pronašla na imanju na Bukulji. Kako ne voli često da se pojavljuje u medijima, ona otkriva da posle pola veka rada jedino i dalje ima želju za pesmom kada je javni život u pitanju.

- Umorila sam se od javnog života. Ovaj posao dugo radim i sasvim je normalno da želim da se povučem. Jedino što me i dalje drži je pesma, volim da pevam isto kao i pre pola veka kada sam počinjala. Sve ostalo mi stvara napor. Sa druge strane, kada god želim da pobegnem od javnog života, Bukulja je mesto gde pronalazim mir.

- To je moja jedina kuća, tačnije dom. Sve ostalo su biznis centri kroz koje protrčim. Kada imate kuću, a pogotovo imanje oko nje, vi uvek imate posla. Ponekad sam u stanju da ne stanem od jutra do večeri, dok sve ne pozavršavam: od cveća, bašte, kuvanja i čuvanja dece koja tamo uživaju - poručuje Vesna za “Blic“ i otkriva da je do sada zaradila onoliko koliko je njoj dovoljno.

- Često me pitaju za moje nekretnine. Volim da se našalim na svoj račun i da poručim "više ih ni ne brojim". U svakom slučaju imam dvoljno za sebe. Važno mi je bilo da mi dete bude zdravo, školovano, da ne duva tamo gde živimo i da se lepo i zdravo pojede i popije sa prijateljima i porodicom. Sve ostalo dođe nekako samo. Nakon pola radnog veka i da sam prodavala kiriki i semenke, isto toliko bih imala, kao i sada - šaljivo odgovara folk zvezda.

Pevačicina ćerka Nikolija dobila je sa suprugom Reljom Popovićem dve ćerke. Prvoj su izabrali ime Rea, dok za drugu ćerku i dalje kriju kako se zove.

- Odlično se snalazi i bez mojih saveta. Danas je sve drugačije oko vaspitavanja dece. I sve ono što bih imala da kažem, ne bi važilo kao nekada - smatra Vesna koja će Novu godinu dočekati radno na Zlatiboru, a tamo je već uveliko kako bi se odmorila.

- Božić i Badnje veče takođe ću provesti radno. Čekaju me Podgorica i Nikšić, a nakon toga ćemo slaviti kod kuće sa svojom porodicom - zaključuje Vesna, za koju se priča da je bila fatalna žena na području bivše Juge.

- Možda su moje kolege u pravu kada kažu da sam bila strah i trepet u bivšoj Jugoslaviji. Ono što sigurno znam, jeste da su se momci utrkivali kako bi me fascinirali- ističe Zmijančeva za Blic.

Video: Mali Ljuba zapevao Vesni Zmijanac: Oduševio raskošnim glasom, a emocijom naježio sve

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA