≫ 

Jovana oštro nakon što je Tanja zbog nje napustila "Amidži": Bilo joj je dosadno sa intelektualcima!

Voditeljka kaže da je Tanja emisiju napustila jer verovatno nije imala zajedničke teme sa ostalim gostima

  • 49
Tanja Savić , Jovana Jeremić Foto: ATA Images, Printskrin: TV Pink

Jovana Jeremić oglasila se nakon što je Tanja Savić napustila snimanje emisije "Amidži šou", u kojoj su gosti, pored njih dve, bili i Branimir Nestorović i Ivica Dačić.

Tanja je, kako saznajemo i kako se požalila, snimanje napustila zbog Jovane, koja joj je navodno konstantno upadala u reč, zbog čega pevačica nije uspevala da odgovori na postavljena pitanja.

Međutim, Jovana ističe da smatra da je pravi razlog zapravo Tanjin intelekt.

- Otišla je u wc i nije se vratila. Samo je ustala, dok sam odgovarala na pitanje - počela je Jovana za Telegraf Jetset.

- Nisam ulazila u razloge njenog odlaska. Mislim da intelektualno nije mogla da se nosi sa Ivicom, Nestorovićem i sa mnom. Nema ona zajedničku temu sa nama. Bilo joj je dosadno - dodala je voditeljka.

Podsetimo, nakon što je saznala da je Jovana ta koja je javno otkrila da se Tanja viđa sa političarem iz Bosne, nakon čega se saznalo da je reč o Drašku Stanivukoviću, Savićeva je rekla:

- Šta god da ja kažem to će se protumačiti na ovaj ili onaj način, a svako ko priča o tuđem životu - on priča o sebi! Posebno mi je bila ona njena rečenica interesantna (Jovanina, prim. aut.), "sjaši Kurta, uzjaše Murta", je l? Znači to je njen moto u životu! (smeh) To mogu da kažem, ali opet ne želim ni sa kim da budem u konfliktu. Reče Jovana Jeremić i ostade živa, eto (smeh) - poručila je Savićeva 14. oktobra za Telegraf Jetset.

Video: Jovana Jeremić u trenerci došla na doček ispred Skupštine: Đuskala uz hitove Jelene Karleuše

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iwan

    2. januar 2022 | 17:14

    Jovani je po intelektu najpribliznija Miljana Kulić

  • Vodolijax

    2. januar 2022 | 17:06

    Tanja je prošla golgotu zbog dece i agresivnog supruga i umesto da ima podršku od jedne žene ona doživljava hajku od nje.......sram je bilo......podrška za Tanju ........

  • baba smilja iz darosave

    2. januar 2022 | 17:17

    prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA