≫ 

Minimaksov sin snimio spot posvećen pokojnom ocu i Gruu: "Znam, iznad mene, ko odnosi sve oblake..."

Za pesmu "Sećanje" snimio je i emotivan spot u kome su se našli do sada neviđeni kadrovi iz očevog života

  • 4
Vladimir Ilić Ila, Minimaks Foto: Nikola Tomić, Printskrin: Youtube/klavijatura/TV BN

Vladimir Ilić Ila, sin pokojnog voditelja Milovana Ilića Minimaksa koji je sa Nenadom Aleksićem Ša bio osnivač benda "Ša Ila" koji je žario i palio krajem 2000-tih.

On je sad u čast sećanja na pokojnog oca Milovana Ilića Minimaksa i tragično nastaradalog prijatelja, repera Dalibora Andonova Grua snimio pesmu pod nazivom "Sećanje".

Za pesmu "Sećanje" snimio je i emotivan spot u kome su se našli do sada neviđeni kadrovi iz očevog života.

Video pogledajte u nastavku teksta.

Podsetimo, Ila je u velikoj ispovest za Telegraf, u februaru 2020, govorio o gubicima, ocu, te odlukama koje su ga koštale.

- Ja imam mnogo bolnih datuma jer sam mnogo ljudi i životinja sahranio. Moram da se smejem, da ne bih plakao. Ovde mi je zubić od mog pokojnog psa, na ruci, koji ljubim svako jutro... Ima mnogo datuma koji su mi teški, urezani u srcu, kao zaje*ani datumi, ali šta ćeš. Čovek živi sa tim, gura dalje i pravi se da ništa nije bilo. Ja u Boga ne verujem, ne krstim se, nisam kršten, ali obeležavam sve datume, idem na groblje tati i mami za njihove godišnjice, za njihove rođendane, za njihovu godišnjicu braka, moju godišnjicu braka, moj rođendan, Novu godinu... - rekao je Vladimir tom prilikom.

Na pitanje da li može da izdvoji tatinu odluku koja ga je najviše koštala u životu, rekao nam je:

- On je sigurno imao neke odluke pre nego što sam se ja rodio. Bio je dosta stariji. On je mene napravio kada je imao 39, 40 godina, umro je kada je imao 67 godina, a ja 27. Tako da je, verovatno, i pre mog rođenja napravio dosta nekih stvari, dobrih i loših, ja to ne znam. Dok sam ja bio sa njim, do njegove smrti, svi smo živeli zajedno, ne pamtim da je naravio nešto hiper loše ili neki nesmotren potez. On je uvek bio namazan i uvek je sve gledao ovako: "Tri puta gledaj, jednom seci", za svaku situaciju. To sam od njega nasledio, da budem picajzla i takav čovek u životu. Ne pamtim nešto loše, a kamoli neku stvar koja ga je koštala.

- Možda kada je prelazio na "Pink", kad se vraćao na "Pink", u ono vreme kad je Olivera Kovačević prešla na "BK". Tada je malo "Pink" pukao. Sećam se, kao da je juče bilo, Željko ga je zvao da se vrati na "Pink" i ćale spustio slušalicu i kaže: "Zvao me je Željko...". Kažem mu lepo: "Traži mu sada novi X5, traži mu stan, jedno 100.000 za prelaz", a on, kao: "To ti, sine, kad budeš kao faca". Ja kažem: "Ja nikad neću biti tolika faca kao ti, niti mogu da se merim sa tobom, ali ti treba dobro da iskoristiš". On je bio toliko dobar, samo je nazvao Željka i rekao: "Sve isto kao što je bilo". To je bila neka dobra lova po emisiji, ali trebalo je da plati prelaz. Ja mu kažem: "Treba da plati to što se vraćaš, transfer". To je malo bilo zaje*ano, trebalo je da ima menadžera, PR-a, nekog ko će to da radi umesto njega... - objasnio je Ila.

Video: Svi su ga zvali iz koristi, da se ćale probudi i vidi ovo rekao bi... 15 godina od smrti Minimaksa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    2. januar 2022 | 17:03

    Kako bi inače bilo ko čuo za njega...

  • Jovan

    2. januar 2022 | 19:49

    Vladimire, budi ponosan na svog oca!

  • SrbskiBek

    2. januar 2022 | 19:20

    Decko jednostavmo NIJE TALENTOVAN !!!!! 20 godina "pokusava" nesto da napravi.pljuje sve i svakog pravi neke "izmisljene frke" i opet jedno veliko ...NISTA !!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA