≫ 

Tanja Savić raskinula sa Stanivukovićem? "Slobodna sam žena, nisam poželela muškarčinu pored sebe"

Godinu iza nas obeležila je afera da je Tanja u vezi sa Draškom Stanivukovićem, gradonačelnikom Banjaluke

  • 7
Draško Stanivuković Tanja Savić Foto-montaža: Tanjug/Stahinja Aćimović, ATA Images

Pevačica Tanja Savić radno je dočekala praznike, a suze u ponoć nije mogla da sakrije.

- Plakala sam u zagrljaju sestre u ponoć jer sam se setila kako smo dočekale prošlu godinu u mom stanu same. Tada deca nisu bila sa mnom i bilo mi je jako teško. Ovog puta sam plakala od sreće što sam to ostavila iza sebe, a ponovo smo zajedno svi sada, kaže Tanja koja je mnogo toga naučila od godine koja je iza nas pa očekuje da joj ova bude lagodnija.

- Samo da smo živi i zdravi sve će polako doći. Prethodna godina me je naučila da čovek treba da ima kontakt sa lošim ljudima da bismo videli ko smo zapravo mi. Ne možemo da spoznamo sebe ako nas neko ne zgazi. Tek onda, ako se posle toga dignemo, znamo ko smo. Ja sam nekako mnogo toga lepog izvukla iz svega što mi se dogodilo - kaže Tanja prisećajući se perioda kada je njen suprug Dušan odveo njihove sinove u Australiju, nakon čega je usledila borba da ih vrati u Srbiju.

- Spoznala sam ko sam i šta zaslužujem, da treba da slušam svoj unutrašni glas, a ne ljude koji mi govore šta treba da radim. Ne samo ja, tako treba da razmišljaju i ponašaju se svi ljudi, samo da slušaju sebe. Totalno je pogrešno oslanjati se na tuđe mišljenje. Ako ne naučite da pomognete sebi ne možete da budete slobodni - ističe Tanja koja sada uživa u životu sa sinovima Maksimom i Đorđem u stanu koji je kupila u Smederevu.

Godinu iza nas obeležila je afera da je Tanja u vezi sa Draškom Stanivukovićem, gradonačelnikom Banjaluke. U prvi mah pevačica je ćutala o tome, a onda priznala da joj je srce u tom gradu. Međutim, kako veza sa pevačicom preti da poremeti Draškovu političku karijeru, pojavile su se informacije da su ljudi iz njegovog tima savetovali Tanju da o ljubavi ćuti u javnosti. Komšije pevačica kažu da je Draško tajno posećuje u kasnim noćnim satima, a Tanja sada tvrdi da je slobodna. Da li je došlo do raskida ili je ovo samo jedan marketinški trik ostaje nepoznanica jer Savićeva na tu temu ne priča.

- Slobodna sam žena, a u ponoć nisam poželela muškarčinu pored sebe. Sponatno sam se ponašala i nisam imala posebnih želja - kaže Savićeva za Blic i stavlja tačku na priče o emotivnom o odnosu.

Ona takođe ističe da Dušanu ne brani da se čuje sa sinovima, kao ni dečacima da pričaju sa ocem.

- Pustila sam da sve teče po osećaju. Kada god sinovi požele da se čuju sa ocem, to mogu, kao i kada Dušan želi njih da čuje, ne branim. Problem je samo ta vremenska razlika i teško je da se usklade, ali tako je kako je - kaže Tanja koja ističe da je iz svega izvukla važnu lekciju koja ju je učinila stabilnijom.

- Mnogo sam patila ali tek sada osećam neko olakšanje i stojim stameno na zemlji. Sve što mi se dogodilo imalo je razlog da me učini jačom jer sam prošla mnogo toga. Sinovima je u Srbiji lepo, oni vole obe zemlje. Tamo su rođeni, tamo im je tata, a ovde su odrasli i tu sam im ja. Ovde su odrasli i školovali se tako da im nije bilo teško ponovo da se naviknu na život u Srbiji.

Video: Poprsje samo što joj nije ispalo iz haljine sa ogromnim dekolteom: Tanja Savić izazvala delirijum

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xy

    2. januar 2022 | 22:10

    E pa Jovana, možda ti imaš završen fakultet i to državni, kako ti voliš da naglasiš, ali tvoje ponašanje to ne potvrđuje, niti ti daje za pravo da sebe ubrajaš u intelektualce. Tanja je dokazala da je mnogo veća dama od tebe. Njeno ponašanje je na mnogo većem intelektualnom nivou od tvog. A tu tvoju diplomu okači mačku o rep.

  • 🌲🎅

    2. januar 2022 | 21:48

    Čim progovori vidi se da je retko pametna i elokventna osoba. 😀

  • ZAKI

    2. januar 2022 | 22:46

    A SAD JE NA REDU TOPALKOVA PAMETNICA. TATIN SIN.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA