Silvanina sestra otkrila: Htela je da se razvede od Radmila, imali su loš brak

- Počela je da se zabavlja sa sportskim komentatorom Markom Markovićem - rekla je pevačicina sestra

  • 4
Silvana Radmilo Armenulić

Foto: MN Press, Printskrin: Youtube

Sestra Silvane Armenulić, Dina, nedavno je otkrila da pokojna pevačica navodno nije bila srećna u braku sa nekadašnjim teniserom Radmilom Armenulićem i da je navodno želela da se razvede.

Silvana je ostavila neizbrisiv trag u muzici, ali i u srcima ljudi koji su je voleli, poput Radmila Armenulića - njenog supruga, ali i njene majke i sestre Dine koja je otkrila da je pevačica pre saobraćajne nesreće, u kojoj je izgubila život, podnela papire za razvod braka.

- Bile smo mnogo povezane, Mirjana, Silvana i ja. Posebno poslednjih dana bile smo nerazdvojne. Silvana je bila podnela papire za razvod braka. Imala je jako loš brak sa Radmilom. Počela je da se zabavlja sa sportskim komentatorom Markom Markovićem - rekla je ona jedno prilikom.

- Bili su zaljubljeni jedno u drugo. Trebalo je da se desi još jedno, treće, ročište da se razvede od Radmila, ali zla sudbina je to sprečila. Ona je bila sasvim druga osoba kada je sa nama sestrama, familijom, nego kakva je kada se pojavi pred publikom - rekla je Dina tada navodno, prenosi Republika.rs.

Podsetimo, nakon objavljivanja filma "Toma" Radmilo je izjavio da je zaljubljivanje Silvane i Tome u filmu izmišljeno.

- Neću da gledam film o Tomi u bioskopu. Odlučio sam da ga pogledam kada bude na DVD. Kupiću disk i pogledaću ga kod kuće. Čuo sam razne kritike i na osnovu toga mogu da kažem da je totalni promašaj. Delovi koji se tiču moje pokojne supruge su netačni. Taj deo u kom smo predstavljeni Silvana i ja nije prikazan na pravi način - istakao je Radmilo.

Video: Joksimović otkriva detalje sa snimanja filma o Tomi: Kad smo snimali Ljiljanu svi su plakali

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    3. januar 2022 | 13:26

    Ti si druze bio totalni promasaj u njenom zivotu citas Li sta kaze njena sestra toliko o srecno braku sa tobom

  • Пфк

    3. januar 2022 | 14:38

    Марко Марковић стара шмекерчина, радмило на другу страну све супротно…

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA