≫ 

Maja podelila emotivne snimke nastale tokom trudnoće: Ovako je saznala pol bebe

Sve je raznežio ultrazvučni snimak i kadrovi Majinog naslednika

  • 1

Popularna pevačica Maja Berović uživa u trudničkim danima u svm toplom domu u Grazu, gde je sa suprugom Alenom napravila pravu prazničnu bajku, a fotografija pored bajkovite jelke oduševila je fanove.

Ovoga puta, Maja je na društvenoj mreži Instagram podelila emotivan video gde se pozdravila sa 2021. godinom, ali i otkrila kako je saznala da čeka dečaka.

Naime, Maji i Alenu je tokom bravka na putovanju stigao rezultat testa koji otkriva pol.

Zajedno sa prijateljima popularni par organizovao je mini slavlje povodom otkrivanja pola, a tek posle nekoliko meseci odlučili su da taj video objave u javnosti.

Pored toga, Maja je u videu prikazala do sada neviđene kadrove tokom održavanja trudnoće, kao i kadrove sa ultrazvuka, koji su raznežili sve.

Podsetimo, kako je ostvarila sve na poslovnom planu, Maji je ostala samo želja da se ostvari u ulozi majke, što je i učekuje kroz samo par meseci. Ona je nedavno pričala o majčinstvu i onome što je čeka.

- Sve je isto, samo se malo više čuvam, ne izlazim nigde zbog virusa, pazim šta jedem, sve ostalo je okej. Malopre mi šminker kaže ''Mislio sam da ćeš biti nervozna'', a meni hormon sreće na maksimalnom nivou - priča Maja. Otkrila je zašto je ovoliko čekala da se odluči na korak da postane majka.

- Gradila sam karijeru, da sam se posvetila majčinstvu, ne bih mogla napraviti to što sam napravila. Generalno ja sam ostvarila to što sam htela u životu. Pre par dana smo objavili i snimak koncerta u Areni. Sada se probudila ta želja da imam to nešto što je deo mene, to ne treba forsirati, već sačekati pravi momenat - rekla je Maja.

Video: Maja Berović snimila novogodišnju čaroliju u porodičnom domu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA