Cecin bivši se pojavio u javnosti i otkrio čime se bavi: "Ideja je krenula jer mi je kosa opala"

Sada je javno istupio kao menadžer jedne klinike za estetske zahvate o temi opadanja kose

  • 0
Ceca Ražnatović Vladimir Cvetković Cvele Foto: ATA Images, Facebook/vladimir.cvetkovic.501

Vladimira Cvetkovića Cveleta šira javnost upoznala je kao manekena, ali je prepoznatljiviji kao bivši dečko folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović.

Nakon raskida sa Cecom retko se pojavljivao u medijima, a sada je javno istupio kao menadžer jedne klinike za estetske zahvate o temi opadanja kose. 

Interesantno je da Cvetković danas izgleda znatno drugačije, sudeći po komentarima ljudi koji pišu da ga u prvi mah nisu prepoznali.

- Ja sam menadžer u klinici. Cela ideja za ovim biznisom krenula je zbog toga što mi je kosa opala. Primetio sam da se kosa proređuje, primetili su to i klijenti. U suštini me je praktično nateralo da krenem sa tim. Takvim stvari, mislim na presađivanje kose, nije bilo kod nas - isprišao je Vladimir Cvetković za Kurir televiziju.

Podsećamo, Svetlana Ceca Ražnatović je nakon smrti supruga Željka Ražnatovića Arkana svoj ljubavni život vešto skrivala od očiju javnosti.

Vladimir Cvetković Cvele se šest meseci zabavljao sa pevačicom, a početkom 2010. godine su na svoju romansu zvanično stavili tačku.

Podsetimo, nedavno se pojavila informacija i da Cvetković radi kao taksista linijskog vozila na relaciji Novi Sad - Beograd, a vožnju po osobi naplaćuje 550 dinara.

Vladimir Cvetković je na ovoj aplikaciji za linijski taksi bio registrovan pod svojim imenom i prezimenom i čak je stavio svoju fotografiju, ne želeći da se skriva ispod lažnog profila. U opisu svoje ličnosti istakao je da je komunikativan i neposredan te da voli putovanja i druženje s ljudima.

- Često putujem zbog prirode posla pa je ovo sjajan način da se, pored toga što je prevoz jeftiniji, smanji i gužva u saobraćaju. Volim prirodu, fizičku aktivnost i putovanja - napisao je on o sebi na ovoj aplikaciji.

Video: Ceca prvi put o Anastasijinom novom stanu, pa potkačila Milija: Tad se još igrao u pesku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA