Ognjen Amidžić poklonio Ivici Dačiću pesmu za rođendan: "Mislim da je ovo prvi put u istoriji"

Pesma se zove "Samo nemoj da se vratiš njoj"

  • 0
Ognjen Amidžić, Ivica Dačić Printskrin: AmiG Show

Poznato je da predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić obožava muziku i često se lati mikrofona kad god je u prilici, ali nije ni slutio da će za rođendan na poklon dobiti pesmu od autora emisije "Amidži šou", Ognjena Amidžića.

Naime, kako saznajemo Ognjen je pre nekoliko meseci napisao jednu izuzetno emotivnu, narodnu pesmu i dugo je razmišljao ko bi mogao da je otpeva.

Što ju je duže slušao, shvatio je da bi idealan kandidat bio Ivica Dačić. Predsednik Skupštine će večeras biti njegov gost u "Amidži šou" koji je snimljen pre nekoliko dana, a Ognjen ga je iznenadio i na licu mesta su napravili i jedan mini spot koji će biti emitovan u emisiji.

Ivici se pesma veoma dopala, a Amidžić otkriva da mu je velika čast što je Dačić prihvatio ovaj rođendanski poklon sa oduševljenjem.

- Dugo sam razmišljao šta da uradim sa tom pesmom, jer sam je tek nedavno završio, a s obzirom na to da je Ivici bio rođendan prvog januara, odlučio sam da to bude moj rođendanski poklon. Mislim da je ovo prvi put u istoriji da jedan političar ima svoju pesmu - rekao je Ognjen i dodao:

- Ivica stvarno dobro peva i verujem da će svi biti prijatno iznenađeni kako pesma dobro zvuči.

Na pitanje kako se zove numera koju mu je poklonio, Ognjen je rekao:

- Pesma se zove "Samo nemoj da se vratiš njoj".

Video: Dačić o porodici, druženju sa svetskim facama i željama za 2022: Jedva čekam da postanem deda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA