≫ 

Lepa Lukić konačno progovorila o emocijama između Silvane i Tome: "Njen muž je rekao istinu"

- Ni moja "Violina" nije bila u to vreme, kada je Toma bio živ - istakla je Lepa

  • 19
Lepa Lukic, Radmilo i Silvana Armenulic, Toma Zdravkovic

Foto: ATA Images, MN Press, Youtube/Jugoton Music

Lepa Lukić (81) ističe da je istina ono što je rekao Radmilo (82), muž pokojne Silvane Armenulić - da je njena ljubav sa Tomom Zdravkovićem u filmu "Toma" potpuno izmišljena.

Pevačica je bila svedok Silvaninog i Tominog odnosa oko 17 godina i otkriva kako je Silvana od Tome zaista dobila čuvenu pesmu.

- Tako je, izmišljena je ljubav! Znate šta, ja samo znam da mi sa estrade nismo znali za tu ljubav, a za to je samo znao Bjelogrlić. Nisu se ljubavisali, Toma je i meni nudio pesmu, ja sam htela da uzmem pesmu, ali je Silvana dobila poziv za seriju, da otpeva pesmu i onda kaže Toma da da njoj pesmu, jer će biti za nju dobro. Rekao mi je da mu je Silvana to tražila, on je dao njoj i posle je postala Silvana Armenulić sa tom pesmom. A za ljubavisanje, to nije istina! Mi bismo na estradi to znali, to niko ne zna, kako je onda mogla da bude ljubav, a mi to ne znamo, a putujemo zajedno! - ispričala je Lepa.

Na konstataciju da je Goca Zdravković navodno pomagala Bjelogrliću oko filma, Lepa ističe:

- Ne znam šta su oni pričali, nema veze, to je film, može da se dodaje. Jedino ako njih dvoje znaju da su se sastajali, a mi sa estrade to nismo znali, možda su u filmu stavili to, jer to tako treba. Ni moja "Violina" nije bila u to vreme, kada je Toma bio živ. Svestan je Bjelogrlić da ta pesma nije bila tada, ali je meni on rekao da voli moju pesmu i da je zbog toga stavio to. Mi smo morali da znamo to, jer smo bili u grupi. On je napravio film, da bi gledali ljudi - ispričala je pevačica.

Lepa je u filmu predstavljena kao umetnica koja pije, puši i psuje, a ona ističe da cigarete nikada nije konzumirala.

- Napravili su da psujem ko kočijaš, idem po televiziji i psujem? Ma, bezveze, ja sam bila mlada, sad ću ja da dozvolim da psujem, napravili su me da pušim i pijem, nikad kap alkohola nisam uzela, ni pušila! Za mene je dobro što je stavio "Violinu" u film - istakla je Lukićeva.

Sa Silvaninim suprugom nije u kontaktu, a o Goci ima reči hvale.

- Nisam, ne čujemo se mi nikada, ako bismo se sreli, mi bismo se pozdravili. Sa Gocom sam bila dobro, zvali su me svuda, tamo u Torontu ona drži salon, ja sam išla tamo da se friziram, to je mnogo dobra žena i ono što je ona izdržala, gledala je supruga kao malo vode na dlanu - ispričala je Lepa, piše Srpski telegraf.

- Voleo je žene. Kad mu se svidi neka žena, on se zaljubi i napravi pesmu. On je bio zaljubljen u Danku, nikad ništa nisu imali, ali je on bio zaljubljen i napisao pesmu. Pevao je samo tužne pesme, i onu "Dotakao sam dno života"... bio je svestan da je bolestan - zaključila je.

Video: Milan Marić o Tomi: Zanimalo me odakle ide ta autodestrukcija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    4. januar 2022 | 18:18

    Treba autorima dozvoliti da romantizuju priču o tako velikom pevaču ali na neki drugi način, onaj koji ne narušava sećanje na protagoniste u filmu. Lično, mislim da je veliki greh to što u filmu prikazuju Silvanu u vešu kako pegla pred nepoznatim mladićem, Tomom. Zar je ona bila toliko raskalašna? Pamtim je po dekolteima, ali i po crnoj kosi u najvećem delu estradne delatnosti. Takođe, žena je mrtva i ima porodicu. Lepa je naša kućna prijateljica i nikada je nisam video pijanu s cigarom u ruci. Jesam, na filmu. U stvarnom životu ne. I Ljiljana Blagojević bi mogla da potvrdi da je pesma posvećena njoj a ne doktorovoj ženi, pa Danka spikerka RTB nije ni pomenuta u filmu a svi znaju da je bila Tomina platonska ljubav. Neka mi imamo ovaj fim, ali ubuduće bi filmadzije morale da posle ovakvih gafova ekipe Bjelogrlica i sinova, da dobro razmisle kako se pravi i dobar i komercijalan film ali bez niskih radnji.

  • FANTOM

    4. januar 2022 | 17:42

    A jeli istina da su u filmu „ Bitka na Neretvi“ Ljubiša i Boris pobili onoliko četnika?

  • Uuu

    4. januar 2022 | 18:28

    Zato mi se ni ne gleda taj glupi film. Dosadili su svi sa tim izmišljotinama, veze s vezom nema.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA