Tanja prvo opsovala, pa sa podsmehom napustila studio: Evo šta je prethodilo skandalu

Jovana je pričala o situaciji kada joj određeni PR nije ustupio gosta za emisiju i objasnila je detalje iste, a Tanja Savić je u tom trenutku ustala sa dvoseda na kojem je sedela i izašla iz studija

  • 17
Jovana Jeremić Tanja Savić Printskrin: TV Pink

Kako je TelegrafJetset nedavno pisao, Tanja Savić je napustila snimanje emisije "Amidži šou" zbog voditeljke Jovane Jeremić, a sada je emisija i prikazana u redovnom terminu.

Naime, njih dve su se prvi put susrele u ovom studiju, a voditelj Ognjen Amidžić je odmah na početku upitao Tanju kakvo mišljenje ima o Jovani, te se činilo da će sve biti kako treba u nastavku.

- Svi su mi rekli: "Tanja i Jovana u jednoj emisiji, to će da bude vatra - istakla je Jovana, na šta je Tanja odgovorila:

- Prvi put sam je upoznala i baš je pozitivno luckadsta, luda je. Na svakoj žurki treba da bude jedna Jovana Jeremić - rekla je Tanja Savić.

Jovana je pričala o situaciji kada joj određeni PR nije ustupio gosta za emisiju i objasnila je detalje iste, a Tanja Savić je u tom trenutku ustala sa dvoseda na kojem je sedela i izašla iz studija.

- Ma idi bre u... - promrmljala je pevačica smejući se, a zatim je rekla kako ide do toaleta.

Međutim, nije se više vratila u studio.

Tanja je emisiju napustila zbog Jovane Jeremić pošto, kako se kasnije požalila, zbog nje nije mogla da dođe do reči.

Povodom napuštanja emisije oglasio se tada Ognjen Amidžić, autor i voditelj ovog šou programa, koga je Tanjina odluka da napusti svoje mesto prilično iznenadila.

- Ne znam. To je pitanje za nju. Emisiju je napustila posle pet minuta snimanja. Rekla mi je da se ne oseća najbolje - rekao je Ognjen za Telegraf Jetset.

Pogledajte snimak Tanjinog napuštanja emisije:

Video: Jovana Jeremić otkrila na dočeku ispred Skupštine ko joj je prvi čestitao Novu godinu

(Telegraf.rs)


Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MK

    5. januar 2022 | 09:03

    Jovana Jeremić je toliko umišljena, bezobrazna da niko od nje ne može da dođe do reči. Tu je najviše kriv voditelj koji je morao da interveniše. Tanja je stopostotno u pravu što je otišla.

  • Sljiva ranka

    5. januar 2022 | 04:43

    Bravo za Tanju! Tako treba svako normalan da reaguje kad ovu Jolandu pozovu i dovedu u bilo koju emisiju. Ne znam ko je gura ali ta osoba nije za javno prikazivanje. Postoje ustanove koje mogu da se pobrinu za nju i njeno zdravstveno stanje. Maknite je vise iz svih novina i sa tv-a.

  • Marina

    5. januar 2022 | 11:53

    Iskreno, kada Jovana krene da prica a pritom je veoma bucna i ititantna, od nje covek ne moze da dodje do reci i podrzavam sto je Tanja ustala i otisla.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA