Marija Šerifović gledanje filma u bioskopu plaća 500 €, jer ne podnosi nepoznate ljude

Iako ova priča nekima možda deluje neverovatno, potvrdila ju je i sama Marija u poslednjem vlogu

  • 9
Marija Šerifović Foto: Nikola Tomić

Marija Šerifović (37) nije tip osobe kojaoberučke prihvata nove ljude i uzima ih za prijatelje, već ima odabran krug onih sa kojima provodi vreme i sa kojima deli privatne momente.

Pevačica ima vozača, kućnu pomoćnicu, a odlazak u šoping ne podnosi, pa mahom kupuje onlajn. Njen otpor prema velikim društvenim okupljanjima i nepoznatim ljudima je toliki da u bioskop ide sama ili sa nekolicinom prijatelja, bez prisustva nepoznatih osoba.

- Marija obožava bioskop i neko bi pomislio da zbog toga što ne voli da viđa nepoznate ljude koji je prepoznaju i pilje u nju u bioskop i ne ide. Međutim, kada joj je do projekcije filma na velikom platnu, ona iznajmi celu bioskopsku salu koja košta oko 500 evra i uz slatkiše film gleda sama, eventualno u društvu nekoliko prijatelja - objašnjava izvor.

Iako ova priča nekima možda deluje neverovatno, potvrdila ju je i sama Marija u poslednjem vlogu, kada je snimila ritual gledanja filma.

- Pošto vi znate da sam ja jedno asocijalno đubre i da ne volim da upoznajem ljude koje ne poznajem, ja kada poželim da gledam film, idem u bioskop sama - rekla je pevačica i snimila salu rezervisanu samo za nju.

Društvo joj je, ovaj put, u celoj sali, pravio samo Marko, bubnjar iz njenog benda, te devojka koja joj peva prateće vokale.

Celu salu Marija je iznajmila kako bi u miru odgledala film "Matriks".

Inače, Šerifovićeva važi i za "bolesno" pedantnu osobu. Stvari su joj složene pod konac, sve mora biti na svom mestu, a čak su joj i namirnice u frižideru poređane po veličini kutije ili boji ambalaže, piše Alo!.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ksenija Miletic

    5. januar 2022 | 12:01

    A kada peva na koncertima sve goste poznaje? A da, tada zarađuje pare pa nema veze što su joj nepoznati 🙄

  • Mijo

    5. januar 2022 | 11:22

    Antipatična mi je bila uvek, sad je još više...

  • PECA

    5. januar 2022 | 12:00

    Ali zato podnosiš iste te nepoznate ljude kada napune prostor u kojem nastupaš i osrave ti pare.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA