Srpskom reperu određen pritvor! Sumnjiči se da je 2 godine zlostavljao devojku, branio se ćutanjem

Prema navodima krivične prijave, osumnjičeni Radivojević je tokom 2020. i 2021. godine zaključno sa danom 22. oktobara 2021, u kontinuitetu vršio fizičko i psihičko nasilje nad partnerkom L.C.

  • 9
Uroš Radivojević Numero Printskrin: Youtube/HAZZE

Srpskom Urošu Radivojeviću, poznatijem kao Numero, nakon saslušanja je određen pritvor do 30 dana.

Uroš se sumnjiči za nasilje nad vanbračnom partnerkom L.C, na teret mu se stavlja krivično delo nasilje u porodici.

Na saslušanju u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, u prisustvu izabranog branioca, Radivojević se branio ćutanjem, odnosno, rekao je da će iskoristiti svoje zakonsko pravo i da u ovoj fazi postupka neće iznositi svoju odbranu.

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu tražilo je da se Urošu pritvor odredi zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke, imajući u vidu da je posredna i neposredna saznanja o nasilju imalo više lica, a koji će u daljem toku postupka biti ispitani u svojstvu svedoka, preneo je ranije Tanjug.

Prema navodima krivične prijave, osumnjičeni Radivojević je tokom 2020. i 2021. godine zaključno sa danom 22. oktobara 2021, u kontinuitetu vršio fizičko i psihičko nasilje nad partnerkom L.C, (u kom periodu su živeli u zajedničkom domaćinstvu), a koje oštećena nije prijavljivala iz straha, i zato što je okrivljeni stalno emotivno manipulisao njom dok su živeli zajedno.

Kao jedna od posledica nasilja je i njeno hospitalno lečenje u Institutu za mentalno zdravlje dok su živeli zajedno.

Proveravajući navode dostavljene krivične prijave tužilaštvo je u svojstvu građanina obavilo razgovor sa oštećenom L.C. koja je potvrdila da je trpela učestalo nasilje od svog bivšeg partnera dok su živeli zajedno, a takođe je izjavila da zbog toga ima psihičke posledice koje i dalje trpi, iz kojih razloga uzima redovnu terapiju koja je propisana od strane lekara psihijatra, kao i da ona nije jedina žrtva nasilja.

Takođe, na okolnosti prijave tužilaštvo je u svojstvu građanina obavilo razgovor i sa majkom oštećene, koja je izjavila da ima saznanja o nasilju koje je vršeno nad njenom ćerkom od strane Radivojevića.

Tužilaštvo apeluje da eventualno i druge njegove žrtve prijave nasilje, što će učiniti direktno u prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, u ulici Katanićevoj 15 ili elektronskim putem na mail: tuzilastvo@prvo.os.jt.rs

Video: Poznate ličnosti koje su preživele zlostavljanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA