≫ 

Kristijan Golubović pokreće svoj rijaliti: Svašta ćemo da radimo, ovo su detalji

On sa svojom devojkom Kristinom planira da otvori ugostiteljski objekat u kome će snimati rijaliti.

  • 3

 Kristijan Golubović nakon što je izašao iz rijalitija planira da pokrene novi biznis. Bivši zadrugar je u videu koji je podelio sa pratiocima na Fejsbuku otkrio o čemu je reč.

Naime, on sa svojom verenicom Kristinom Spalević planira da otvori ugostiteljski objekat u kome će snimati rijaliti.

- Kristina i ja smo na dobrom putu da iznajmimo jedan veliki lokal. Da postavimo kamere, da bude lajv. Program će biti bogat. Svašta ćemo da radimo, mi i naše ekipe. Svako će moći da dodje kao rijaliti učesnik. Preko dana će biti kafić, uveče rijaliti. Čeka se samo dozvola do koliko kasno će moći da traje. Biće obaranje ruku, kladionice, svašta nešto... - rekao je Kristijan pa nastavio:

- Počinje nova era kafića, posle 23 počinje rijaliti. Ugostićemo i pevače, Marko Bulat, Peđa Medenica. Organizovaćemo veče devedesetih. Biće to nešto posebno.

Podsetimo, Kristijan i Kristina otpočeli su ljubavnu vezu u rijalitiju "Zadruga 4" a njihova veza opstala je i u spoljnom svetu. Oni neretko objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama gde jedn drugom javno iskazuju ljubav.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA