≫ 

Rodila sina Džumhuru, sad uređuje stan u Beogradu na vodi: Bivša učesnica VB se seli u nekretninu od 400.000 €

Svadbu planiraju kada naslednik Luka malo poraste i ojača.

  • 3
Barbara Segetin Barbara Šegetin / Foto: Instagram/barbara__segetin

Teniser Damir Džumhur (29) trudi se da svojoj izabranici Barbari Šegetin (32), koja mu je nedavno rodila sina Luku, obezbedi maksimalan komfor i da ni u čemu ne oskudevaju.

S tim u vezi, kako su otkrili, uskoro se sele u luskuznu nekretninu u Beogradu na vodi, koja košta oko 400.000 evra, piše 24sata.hr!

Kako je Barabara istakla, trenutno uživa u opremanju i sređivanju stana, a svadbu planiraju kada naslednik Luka malo poraste i ojača.

Inače, oni su dane za nama proveli u Sarajevu, gde su u intervjuu za Azru pričali o svom odnosu i roditeljstvu.

- Iskreno, nisam imala nikakvu pripremu pre porođaja, nisam uopšte razmišljala o samom činu dok ne dođe do toga. Svakako ne možeš znati šta te očekuje. Ja sam planirala roditi prirodnim putem, ali je na kraju Luka rođen hitnim carskim rezom - istakla je Barbara.

- Oporavljam se odlično, bolje nego što sam mislila da ću se oporavljati. Nakon porođaja carskim rezom važno je da se što pre ustane iz kreveta i kreće, koliko je god to moguće, radi bržeg oporavka - kazala je mlada mama.

- Ja sam svog sina video prvi put kada su on i Barbara izašli iz bolnice, pet dana nakon porođaja. Nažalost, nisam mogao da prisustvujem porođaju zbog trenutne situacije s korona virusom. To je bio neverovatan osećaj. Sećam se da sam imao ogromnu tremu dok sam ih čekao na recepciji bolnice. Ali, trenutak kada sam prvi put video svog sina ne može se meriti ni sa čim i mogu da kažem da je to najlepši osećaj na svetu - istakao je teniser.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • C he

    5. januar 2022 | 16:06

    Brzo će ovaj teniserčić da bankrotira,kako je krenuo da troši to malo jada.

  • W

    5. januar 2022 | 17:32

    E,kakva vest da nisam čula nekih mogla spavati

  • mm

    5. januar 2022 | 23:15

    Ovaj teniser iz Bosne od 1.55 cm je prošao sve naše starlete,pevačice i ćerke od pevača. Tuzno i žalosno ali je tako.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA